Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Marturii psihologi

In total sunt 180 marturii ale psihologilor.

Marcela Tudor Psiholog - Cabinet individual de psihologie, Slobozia, Ialomita July 23, 2013

Un curs deosebit sustinut de domnul lector Tudor Mitasov, in care, am invatat metodele psihoterapeutice de interventie specifica asupra copiilor cu autism, ne-au fost prezentate tehnicile si strategiile de aplicare, facandu-ne sa intelegem mai bine lumea lor, o lume necunoscuta si neinteleasa multora dintre noi.

Nicolescu Silvia Profesor psiholog - C.J.R.A.E. Teleorman June 2, 2013

Acest minunat curs, prin imbinarea teoriei cu practica, mi-a oferit cheia potrivita pentru a putea deschide lacatele de la usa “camerei secretelor” a copiilor cu autism. Totodata, am constatat ca TEACCH nu este o metoda de terapie care “fabrica roboti”, deoarece, in final, copilul este invatat sa raspunda la aceeasi problema

Ligia Nedelcu Psiholog - Liceul Teoretic Iris Timisoara January 10, 2014

Din dorinta de a-mi imbunatati calitatea serviciilor oferite beneficiarilor mei si de a-mi imbogati competentele profesionale, am decis sa particip la un curs de formare in domeniul autismului.
Am cercetat oferta nationala de cursuri, am incercat mai multe traininguri pe aceasta tematica si am decis sa particip la cursul sustinut de Dl. Mitasov, dupa ce am studiat publicatiile de pe site-ul sau si dupa ce am discutat cu absolventi din seriile anterioare.
In urma absolvirii cursului pot califica drept excelenta calitatea formatorilor, a informatiei oferite si a modului de organizare si prezentare a acesteia si recomand cu caldura acest curs.

Paraschiv Elisabeta Vasilica Asistent Social - Asociatia "Ajutati - ne sa Intelegem Lumea" Slobozia, Jud. Ialomita July 21, 2015

Acest curs a fost interesant de la inceput pana la sfarsit timp de 8 luni.
In primul rand vreau sa va multumesc pentru informatie si pentru rabdarea de a explica despre cum trebuie sa lucreze cu copiii. Pentru mine a fost o lectie interesanta si clara, mai ales cu deficientul meu de auz.

Nicoleta-Nina Varzaru Psiholog - Terapeut voluntar - Asociatia ,,Ajutati-ne sa intelegem lumea" July 21, 2013

Cel mai bun curs la care am participat, unde se abordeaza probleme intalnite frecvent care sunt descrise pe intelesul cursantilor. Tot ceea ce trebuie sa stiti despre autism, diagnosticare, terapie, adaptare la situatia existenta, un raspuns la intrebarile parintilor cu copii autisti.
Multumiri domnului Tudor Mitasov.

February 16, 2018

Cursul foarte bine predat, mi-ar fi placut mai multe demonstratii practice si sa ofere suport de curs.

Leutu Petronela Mihaela
 Asistent medical
SPMS Sapoca
Buzau

Liliana Radulescu Psihoterapeut - O.N.G. BETTER Iasi July 23, 2013

Inainte de a participa la acest curs, stiam ca persoanele cu tulburari din spectrul autist trebuie ajutate; acum stiu si cum. In cadrul acestui curs COMPLET si  COMPLEX, INTERESANT si INCITANT, am invat›at metode de diagnosticare corecta, metode si tehnici de intervent›ie adecvate, absolut necesare pentru o abordare corecta, profesionista, cu maxima eficient›a. Consider ca acest curs, bine fundamentat stiint›ific, bine structurat si deosebit de bine prezentat de dl.Mitasov, poate fi extrem de util, atat specialistilor, cat si familiilor ce au responsabilitatea cresterii, ingrijirii si educarii unei persoane afectate de autism.

Stamat Raluca Profesor psihopedagog - CSEI "Maria Montessori" Constanta May 29, 2014

Acest curs imbina foarte bine teoria cu practica. Atat filmuletele prezentate, exemplele date cat si demonstratiile practice ne-au ajutat in aprofundarea teoriei.

Barbura Casandra Aliz Psiholog - CRRN Brancovenesti - Targu Mures August 3, 2015

Am participat la curs cu mare interes, si realmente de mare folos mi-a fost cunoasterea metodelor practice, ceea ce nu ai posibilitatea sa inveti la cursurile obisnuite. Nu pot afirma faptul ca participarea la acest curs se poate inlocui cu cititul cartilor de specialitate, ceea ce este un lucru foarte pozitiv. Mi-am imbogatit cunostintele despre lumea neinteleasa a autistilor, dar de fapt mi-am cunoscut si propriile limite in acest domeniu si, pe parcurs, am invatat sa le depasesc.
Mi-as fi dorit ca perioada de curs sa fie mai lunga, pentru a avea mai mult timp sa punem in practica cele invatate si sa diseminam experientele practice in prezenta d-lui profesor Mitasov.

October 24, 2016

Cred ca nu este suficient sa determinam un copil sa faca ceva, ci trebuie sa gasim o cale prin care abilitatile dezvoltate sa devina functionale si in afara mediului de invatare.  Acest curs de formare mi-a oferit informatii si demonstratii intr-un mod profesionist pentru a gasi calea de a oferi ajutor individualizat fiecarui copil cu autism. Acesti copii au nevoie de oameni cu caracter, la formarea caruia acest curs contribuie semnificativ.

Calancea Ana Maria
Psiholog – USAMV Iasi

Ionut Catalin Vascu Psiholog - Ploiesti-Prahova July 21, 2013

Cursul mi-a oferit sansa de a invata tehnicile si metodele practice de interventie asupra oricarei persoane cu autism, indiferent de particularitatile specifice ale acesteia. Un curs deosebit si foarte interesant, cu o tehnica de lucru care se potriveste foarte bine atat persoanelor autiste cat si celor nonautiste. Multumesc.

Munteanu Carmen Prof. psihopedagog - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva nr.2, Tg. Mures August 4, 2015

Calitatea informatiei si finalitatea practica a cursului, insotite de relevanta materialelor prezentate si analizate acestea sunt elementele cursului de autism cele mai importante. Cursul s-a dovedit a avea atat valoare informativa, cat mai ales practic-aplicativa, semnificativa in munca directa cu elevii, copiii sau adultii diagnosticati cu TSA si/sau intarziere mintala.

October 19, 2016

              De cand am participat la primele module sustinute de Domnul Mitasov , am simtit ca o parte din mine imi indruma pasii spre acest domeniu, pentru a lucra cu copii cu autism, iar pe parcursul demersului acestui curs, atat noile informatii aduse la cunostinta la fiecare modul, dar si tactul pedagogic de care a dat dovata domnul profesor, au crescut in mine dorinta de cunoastere si cercetare asupra copiilor autisti.
Motivata de acestea, sunt pe deplin multumita ca am participat la acest curs, cunostintele mele au acum un standard ridicat din punct de vedere teoretic si deja astept sa pun si in practica ceea ce am invatat.
Studenta la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei,specialitatea Psihopedagigie speciala,la Universitatea ”Al.I.Cuza”,Iasi.
Ciobanu Ioana

Mariana Lungu Psiholog - D.G.A.S.P.C Ialomita July 21, 2013

Mi-a placut foarte mult ceea ce am invatat la acest curs, o experienta unica, ce cu siguranta ma va ajuta intr-un viitor apropiat. Lectiile au fost minunate iar de la profesor am invatat ca autismul este intr-adevar, o lume. Multumesc.

Marinca Monica Ruxandra Psihoterapeut - Autism Infantil, Timisoara January 16, 2014

Am o impresie foarte buna despre desfasurarea cursului. Desi lucram de ceva timp cu copii cu autism, am avut foarte multe de invatat. Cursul a fost foarte explicit, pe intelesul tuturor.

SERENELA NITA Psiholog - Cabinet individual Focsani January 16, 2014

Cursul este interesant, bine structurat si foarte bine prezentat, completat cu multe exemple si vizionari de filme pe temele expuse. Este foarte util tuturor celor care vor sa ajute la recuperarea unui copil cu autism, tuturor celor care vor sa se implice si vor sa schimbe in bine viata copiilor cu autism si a familiilor lor.

Danila Gabriela Anca Psiholog/Terapeut ABA la Fundatia Cristi's Outreach, Barlad January 6, 2016

Participarea la cursul Domnului Mitasov a fost o experienta interesanta. Am aflat atat informatii noi si folositoare, cat si informatii pe care le stiam deja. Modulul cu Sexologia a fost unul foarte asteptat de mine si consider ca a avut informatii utile dar greu de digerat. Singura sugestie pe care o am, este incercarea de a restrange modulele pentru a face cursul mai scurt.

February 21, 2017

In acest curs am învăţat tehnici de lucru cu copiii cu autism şi sindromul Down. Este un curs foarte bine structurat, în care informaţiile teoretice sunt însoţite de exemple practice, de filmuleţe video şi demonstraţii cu copiii cu autism. Are loc un schimb de experinţă între formatori şi cursaţii . Cursul este captivant si mă ajută să-i înţeleg şi să lucrez eficient cu toţi copiii cu nevoi speciale. Acest curs este util pentru părinţii copiilor cu autism deoarece ei sunt cei care îi ingrijesc şi îi supraveghează permanent.

Gavrilă Oana.

Profesor psihopedagog – CSEI Delfinul Constanţa

Cristian Cretu Psiholog - C.S.C.Dizabilitati Campulung July 21, 2013

Un curs deosebit si foarte interesant, cu o tehnica de lucru care se potriveste foarte bine atat persoanelor autiste cat si celor  nonautiste. Felicitari D-lui Mitasov pentru implicarea sa in realizarea acestor proiecte.

Ana Maria Gherman Psiholog in cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Galati July 21, 2013

Am participat cu placere la acest curs, am ramas fascinata de tehnicile care pot fi abordate, de maniera in care acestea  pot ajuta, daca acestea sunt aplicate in mod organizat, personalizat si ca persoanele  cu autism pot invata mai mult sau mai putin toate lucrurile in functie de dotare si de gradul de afectare. Am aflat ca sunt sanse pentru copii cu autism si pentru parintii acestora ca sa lupte pentru ei, acum cand nu este prea tarziu, ca se pot obtine achizitii mai mari sau mai mici in orice perioada a vietii acestora.

Ursachi Loredana Psiholog - Cabinet Individual de Psihologie Ursachi Loredana, Iași November 4, 2014

Cursul este o aprofundare teoretica si practica a notiunilor despre autism, un exercitiu de viata pentru psihologi, profesori si /sau parinti.

Carla Popa Psiholog - Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau July 21, 2013

Daca inca mai aveti indoieli in legatura cu inscrierea la acest curs, eu va recomand sa le lasati deoparte si sa porniti in descifrarea acestei lumi speciale, a persoanelor cu tulburari din spectrul autist. Parinti, specialisti, toti cei care intr-un fel sau altul v-ati intalnit sau ati auzit despre aceasta tulburare, ati descoperit cat este de dificil sa pornesti pe acest drum, dar urmand acest curs veti vedea ca nu sunteti singuri, veti descoperi informatii si veti dobandi atatea cunostinte care va vor fi de folos pentru imbunatatirea stilului de viata al persoanelor cu TSA, astfel incat la final veti intelege ca ati facut cea mai buna alegere.
Felicitari, d-lui psihoterapeut Tudor Mitasov, pentru profesionalismul de care a dat dovada pe toata perioada cursului.

Mihaela Ritivoi Absolvent - Facultatea de Psihologie-Spiru Haret, Focsani, promotia 2010 June 2, 2013

Daca la inceput mi se parea ca orele de curs ma coplesesc prin durata si informatia care parca navalea asupra mea,iata ca am ajuns ca la sfirsit de curs sa nu simt oboseala,ci nostalgie.
…pentru faptul ca nu ma voi mai intilni cu acesti oameni deosebiti!
Si asta,pentru ca am cunoscut parinti de copii cu autism,si acestia au devenit pentru mine”sfinti”,asa cum copii lor sunt”ingeri pe pamint”,prin puritatea lor!
Am cunoscut oameni care lucreaza zi de zi cu acesti copii,si in ciuda tuturor greutatilor intilnite,au permanent zimbetul pe buze!
Am cunoscut specialisti care cu devotament si mullt altruism se daruiesc tuturor celor ce nu se multumesc cu putin si vor sa faca cit mai mult pentru acesti copii, cu totul si cu totul deosebiti!
Astfel ca la sfirsit de curs, nu pot decit sa ma plec si sa le multumesc tuturor pentru ca ,pentru aproape un an, au facut parte din viata mea,iar eu sa ma consider un om mai bun si mai bogat prin tot ce am invatat de la ei toti.

Alexandra Grigoras Psihopedagog si manager de proiect - Fundatia Filantropica FARA Romania , Suceava July 23, 2013

Mi s-a parut o idee buna inca de la inceput ca parintii sa aiba posibilitatea de a participa la un astfel de curs si nu doar specialistii care lucreaza cu copii cu nevoi speciale. Cursul la care am participat 1 an de zile  nu a contribuit doar la dezvoltarea mea profesionala, ci a avut impact si in dezvoltarea personala. Exemplificarile practice si abundenta de informatii teoretice m-au ajutat sa aplic mai bine si  corect metodele de lucru in cadrul centrului unde lucrez cu copii cu TSA.

Magdalena Zemeleaga Psiholog - Campulung Muscel July 21, 2013

Un curs complex care abunda in informatii, exemple concrete si demonstratii practice, un curs care te ajuta in munca de decriptare a misterelor ce tin de universul autist !

Gruber Ioana - Maria Psiholog - CRRPH "Canaan" Sercaia - Brasov June 2, 2013

Ma declar foarte multumita ca am ales si am putut participa la acest curs, unde am dobandit tehnici practice si teoretice despre interventia in munca cu persoanele autiste. Acestea fiindu-mi foarte necesare si bine venite in munca de zi cu zi pe care o desfasor.

Ilina Iuliana Psiholog - D.G.A.S.P.C. TELEORMAN June 2, 2013

Multumesc prietenei mele care m-a ajutat sa particip la acest minunat curs, care a imbinat teoria cu practica si care mi-a dat speranta ca voi putea ajuta copii si parintii care se confrunta cu aceasta tulburare.

Costin Ramona Profesor psihopedagog - CSEI, Satu Mare June 17, 2014

Cuvinte putine, pe un ton ferm…MERITA….cursul trebuie urmat!
Altfel ,,nu veti sti, ca altii nu stiu, ceea ce voi stiti”.
Felicitari domnule Mitasov!

Ana-Maria Matac Psihopedagog - ASIL Slobozia - centru de recuperare a copiilor cu autism July 21, 2013

Participarea la acest curs a fost o alegere foarte buna pe care nu o voi regreta niciodata. Am invatat aici foarte multe lucruri noi in ciuda experientei pe care deja o aveam. Fiecare modul este plin de informatii utile in lucrul secvential cu copiii cu autism. Multumesc domnului Mitasov pentru completarea puzzle-ului de informatie de care mai aveam nevoie.

MAIMON FLAVIA Psihopedagog - Asociatia „Cu tine inteleg lumea”- Fetesti July 21, 2015

Participarea la acest curs este o important etapa in desavarsirea profesionala a fiecarui specialist.Cursul este foarte bine structurat, imbinand notiunile teoretice cu practica cotidiana in lucrul cu copii cu autism. Calificativele acordate d-lui profesor Mitasov si intregii sale echipe nu pot fi decat la superlativ.
Cu speranta ca astfel de colaborari vor mai avea loc si in viitor, va multumesc cu toata onestitatea pentru lectia de viata oferita.

Dosa Izabella Veronika Profesor psihopedagog - C.S.E.I. Nr. 2 Tg. Mures July 25, 2015

Un curs interactiv, cu demonstratii practice! Multumesc domnului profesor ca bagajul meu de cunostinte a fost imbogatit cu noi metode si tehnici.

March 16, 2017

                  Un curs valoros ce îţi consolidează cunoştinţele şi te ajută să pătrunzi atent în toate detaliile autismului. Lucrul direct cu copiii cu autism este un element nou,de care am beneficiat in cadrul cursului.
                Va multumesc mult pentru implicare!
MALAEA  AURA CRISTINA – Psiholog,
Centrul de Educatie Incluziva Delfinul,
Constanta

LIDIA BACHNER Psiholog, expert accesare fonduri europene - Asociatia Generatiei Europene din Romania - AGER Timisoara January 17, 2014

 “Ma bucur ca am avut ocazia sa lucrez cu un profesionist, un om dedicat si un bun pedagog. Modul de lucru, stilul de predare, practica si exemplele prezentate si lucrate in direct m-au imbogatit profesional. Am recomandat cursul colegilor si o voi face in continuare cu aceeasi incredere in profesionalismul de care d-nul profesor Tudor Mitasov a dat dovada. Va multumesc.”

Climatiano Silvia Studenta psihologie - Universitatea Petre Andrei din Iasi June 2, 2013

Cursuri interactive, de la care inveti ceva concret, fara “prapastia dintre teorie si practica”, exista ?  Da, acesta este unul dintre ele.

Maier Madalina Profesor logoped - CJRAE SATU MARE June 17, 2014

Este primul curs de acest gen la care particip si am ramas placut surprinsa despre modul in care ne-au fost prezentate informatiile legate de autism. Am invatat multe lucruri practice pe care le voi putea folosi in munca cu copiii cu autism.

Veres Zsuzsanna Psiholog - Centru de Reabilitare pentru Copii cu Handicap "Szekely- Potsa", Chilieni June 2, 2013

Partea practica mi-a placut cel mai mult, dar si din partea teoretica am auzit informatiile noi si folositoare. Mi-a facut placere sa frecventez acest curs.

Reszler Brigita Studenta la masterat - Universitatea Babes-Bolyai, Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Cluj Napoca June 5, 2014

Dupa parerea mea acest curs este util atat pentru parinti, pedagogi precum si pentru specialisti. In cadrul acestui curs nu se utilizeaza formarea traditionala. Aici, pe langa metodele teoretice si practice, putem avea o imagine asupra vietii persoanelor cu autism. Prin intermediul schimbului de informatii intre parinti si specialisti se deschide poarta spre drumul pe care parintele poate fi specialist iar specialistul putin parinte.
Pot recomanda pentru toata lumea. Multumiri d-lui Prof. Tudor Mitasov si organizatorilor!

Florentina Gheorghe Terapeut Cognitiv-Comportamental - Asociatia „Autism Constanta si Asociatia „Copilul meu” Medgidia, Constanta May 30, 2014

Cursul m-a invatat foarte multe lucruri si metode noi de abordare a persoanelor cu autism. Multumesc intregii echipe pentru toata experienta, profesionalismul si informatiile concentrate in acest curs.

Mocanu Estera Alina Studenta / Facultatea de Psihologie - Universitatea Transilvania Brasov February 2, 2015

Mi-a placut acest curs deoarece nu a fost unul traditional in care ti se ofera o sumedenie  de informatii si atat, ci aici un intreg modul a fost dedicat demonstratiilor practice in lucrul cu copiii cu autism. Totodata am vizionat filme interesante discutand pe marginea lor si am facut exercitii, activitati ce m-au ajutat sa asimilez, sa sedimentez si sa aplic mult mai eficient informatiile primite.

Androne Dorina Asistent social - D.G.A.S.P.C. Buzau September 30, 2013

Consider aceste cursuri utile pentru orice persoana care interactioneaza cu copilul cu autism (profesionist sau parinte). Sunt singurele cursuri in care au fost explicate si prezentate practic tehnici de lucru.  Am beneficiat de suport audio si video si tot ceea ce s-a prezentat la nivel teoretic a fost prezentat practic prin lucrul efectiv pe copilul cu autism in fata cursantilor. Modul de abordare a fost deschis, interactiv, pe intelesul tuturor participantilor. Apreciez seriozitatea si profesionalismul domnului Mitasov. Doresc sa mai particip si la alte cursuri sustinute de catre domnul Mitasov.

Oana Teodoru Psiholog - Centrul de Recuperare pentru Copilul cu Handicap Neuro-Psihic Slobozia July 21, 2013

Suntem oameni printre oameni. Ar fi de folos tuturor sa avem informatii despre Autism. Unii zic ca “pana nu treci prin asta nu sti ce inseamna”. Sunt altii insa care “n-au trecut prin asta” poate, dar stiu, pentru ca s-au informat, au vazut, au inteles, au simtit, au invatat. Acum, acesti oameni, specialisti sufletisti si pasionati, precum psihoterapeutul Tudor Mitasov, se straduiesc sa ne invete ce este autismul, cum sa luptam cu aceasta afectiune, cum sa intelegem lumea persoanelor afectate de aceasta maladie. Va multumim!

Honceriu Cozmina Maria Logoped - Centrul de recuperare Emanuel, Suceava March 12, 2015

Cand am inceput cursul domnului Mitasov, lucram de vreo jumatate de an cu copii cu autism. Informatiile mele despre autism erau doar cele acumulate din perioada facultatii si ce mai lecturam eu in timpul liber. Datorita acestui curs am aflat foarte multe informatii noi despre aceasta afectiune, am aflat cum trebuie sa lucrezi cu copiii cu autism. Acum, dupa ce am participat la acest curs, cunostintele mele despre autism s-au imbogatit considerabil, si metoda mea de lucru s-a structurat si s-a organizat.
Ii multumesc domnului Mitasov si colaboratorilor dumnealui, ca isi fac treaba la un nivel ridicat din punct de vedere al calitatii informatiei. Profesionisti! Recomand cu mare incredere participarea la acest curs. “Invata, sa stii la ce-ti foloseste faptul ca stii!”

November 10, 2016

Acest curs este o combinatie perfecta intre teorie si practica, avand acces la tehnici si informatii actualizate din acest domeniu. De asemenea este o ocazie unica pentru parinti si specialisti. Astfel, intalnindu-ne in acest cadru putem intelege si empatiza cu temerile si dilemele parintilor, iar acestia inteleg, la randul lor, importanta anumitor exercitii și a etapizarii in terapia cu copii lor.

Samson Ramona- Elena
Masterand in Diagnoza si interventie la persoanele cu cerinte speciale, Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” Iasi
, Iasi

October 19, 2016

Este unul dintre cele mai interesante cursuri in care dobandesti informatii, metode si tehnici noi in abordarea copilului cu autism. Il recomand cu caldura celor care lucreaza si vor sa ajute acesti copii.

Pedagog de recuperare in cadrul D.G.A.S.P.C. Botosani.

Popa Lilieana

Nadia Adina Simionescu Psiholog - DGASPC -Targoviste, Dambovita July 23, 2013

Apreciez acest curs la superlativ. Va recomand sa il urmati. Recomand atat parintilor de copii cu acest diagnostic cat si celor ce lucreaza in invatamantul special cat si normal. D-lui Profesor multumim pentru cele impartasite la orele de curs.

Kovacs Aniko Psiholog - Asociatia pentru autisti "Sfantul Benedict" Satu Mare June 5, 2014

Acest curs  mi-a fost de mare folos. Am mai multe carti despre autism, dar acest curs mi-a completat cunostintele deja avute si mi-a oferit niste lucruri practice pentru care ii multumesc D-ului profesor pe aceasta cale.

Mihai Mia Logoped - Centru de recuperare in cadrul CSCH, numarul 14, Ramnicu Sarat, judetul Buzau September 30, 2013

Mi-a placut acest curs, a fost prezentat intr-o maniera utila, accesibila si imi este util in activitatea ce o desfasor.

CUPSA CRISTINA Psihoterapeut - Cabinet individual de psihologie, Baia Mare July 1, 2014

Acest curs mi-a aratat clar si concis pasii pe care trebuie sa ii urmez in terapia copiilor cu autism.
Pana acum am lucrat dupa perceptiile si intuitiile proprii, dar acum am inteles cum trebuie sa-mi structurez corect si secventializat metoda de lucru pentru a fi eficienta, responsabila si profesionista.
Cursul este impecabil, avand modulele organizate intr-o forma originala, exceptionala, cu exemple video, verbale si <pe viu>.
Domnului psiholog Mitasov Tudor ii doresc succes in continuare si tin sa ii multumesc pentru determinarea
si pasiunea domniei sale de care a dat dovada de-a lungul cursului si pentru faptul ca aprinde o luminita de speranta in lumea copiilor cu autism, prin noi cei care ii vom urma exemplu de a ajuta cu adevarat si responsabil. Tot respectul!”

CORNEA CAMELIA VOLUNTAR - Asociatia “Raza de speranta”, Brasov January 30, 2015

Ma bucur ca am participat la acest curs,unde am putut invata tehnici de lucru. Cursul este foarte bine prezentat si pe intelesul tuturor. Am gasit raspuns la multe intrebari. Multumesc domnule profesor Mitasov!

November 19, 2017

La cursul domnului Mitasov am invatat cum se face corect o terapie, mi-am consolidat unele cunostiinte si mi-am “reparat” altele.Sunt foarte bucuroasa ca am participat, sedintele de terapie sunt mult mai organizate si structurate.
Multe multumiri!
Ungureanu (Ivan) Irina Mirela
Asociatia Minti Creative
Bucuresti

Chirica Mioara Psiholog clinician - DGASPC Galati July 21, 2013

Ma bucur ca am ales sa urmez acest curs. Stilul de prezentare si abordare a cursului de catre domnul Mitasov prin imbinarea teoriei cu practica a facut ca participarea sa fie placuta si de un real folos .
Felicitari tuturor celor care s-au implicat si au contribuit la realizarea acestui curs!

Stanescu Ana Roxana Psiholog - Asociatia Centrul Terapeutic Cu Pasi Mici pentru recuperarea persoanelor cu autism, Constanta July 1, 2014

Este un curs interactiv in care am reusit sa-mi sistematizez o mare parte din informatiile pe care le stiam, dar in care am si invatat despre foarte multe metode si tehnici noi pe care le putem folosi in terapia cu copilul cu deficiente.

Bucur Lenke Psihopedagog - Logoped practicant - Cabinet Individual de Psihologie Iasi November 13, 2014

A fost un curs foarte interesant, bine structurat si util.
Multumiri formatorilor si organizatorilor acestui curs.

Miruna Voinea Psiholog - Brasov April 27, 2015

“Participarea la acest curs mi-a oferit ocazia de a afla mai multe lucruri despre autism, despre cum trebuie sa procedezi in relatia cu un copil cu autism, despre cum trebuie sa reactionezi si ce trebuie sa faci pentru a avea succes in terapie. Ma bucur ca am ales sa fac parte din grupul participant la curs.”

DINA MADALINA MARIA Studenta la Psihologie - UBB-Cluj June 2, 2013

Ma bucur foarte mult ca am avut ocazia de a participa la acest curs si ma declar multumita de modul de desfasurare al acestuia. Sper sa am cat mai curand ocazia sa pun in practica ceea ce am invatat si sa ma descurc.

Tripon Zoia Monica Psihopedagog - Asociatia Impuls, Ludus, Mures May 28, 2015

Din punctul meu de vedere sunt foarte multumita de modul de prezentare a tehnicilor de interventie psihoterapeutice, de prezentarea programelor cu pictograme si de strategiile de autonomie personala. Singura mea mica nemultumire este ca mi-as fi dorit sa avem putin mai multa practica fata de cea care a fost.

Catalina Meirosu Psiholog - Societate Civila Profesionala de Psihologie - Ploiesti July 21, 2013

Dupa finalizarea acestui curs, cred ca cele mai potrivite cuvinte pentru a-l descrie sunt:
complexitate, claritate, eficienta, teorie insotita de exemple din practica si mult suflet…
Va multumesc, domnule profesor Mitasov, pentru entuziasmul cu care ati imparasit din experienta dvs.

BURA DANA OFELIA Psiholog - Cabinet individual de psihologie, Satu Mare June 17, 2014

Participarea la acest curs m-a facut sa imi deschid mintea si sa inteleg, in masura in care un psiholog poate intelege, lumea inedita a copiilor cu autism. Parcurgand acest curs am aflat raspunsuri la o serie de intrebari pe care le aveam in privinta modului de gestionare a copiilor cu autism. Raspunsurile le-am primit participand activ la toate cursurile tinute de catre domnul Mitasov si ii multumesc pe aceasta cale in primul rand deoarece este mai intai un practitioner și trainer si abia apoi un scientist. Ii  multumesc pentru rabdare si pentru aspectele practice pe care sunt convinsa ca le voi aplica in activitatea cu acesti copii speciali. Apreciez faptul ca a reusit sa combine predarea teoretica cu cea practica, am acumulat multe cunostinte din demonstratiile practice, am invatat ce si unde sa caut din partea teoretica. Acest curs m-a ajutat sa descopar o noua pasiune in meseria mea. Termin acest curs cu o imagine placuta asupra celor care lucreaza cu acesti copii.

Schonberg Agota Licentiat in Psihologie , Master in Asistenta Sociala - Satu Mare June 4, 2014

Cursul, in privinta  continutului, mi-a placut foarte mult si mi-a fost de mare folos. In viitor va-si propune sa introduceti mai multe demostratii practice cu copii fata de cele care au fost sau videouri cu demonstratii.

Achim Mariana Profesor consilier - psiholog CJRAE Satu-Mare - Scoala Gimnaziala nr. 3 Negresti-Oas June 4, 2014

Mi-am dorit de multa vreme sa am ocazia de a participa la un asemenea curs din doua motive: primul este pentru ca imi doream sa gasesc niste raspunsuri la intrebari legate de autism si in al doilea rand pentru ca imi doresc foarte mult sa lucrez cu acesti „copii speciali”. A fost un curs „altfel”, un curs fara suport de curs, un curs la care trebuia sa fii atent 100%….asa cum un psihoterapeut care lucreaza cu copii autisti trebuie sa fie atent si pe faza 100%, vorba d-lui Mitasov, “trebuie sa fii cu reflexele la tine”. Mi-a placut foarte mult partea practica.

Lidia Arosoaie Profesor psiholog - LICEUL ,,DIMITRIE CANTEMIR’’ DARABANI - BOTOSANI April 24, 2015

Am pornit cu multe asteptari la inceputul cursului si consider ca informatiile bine structurate, organizate si fundamentate, iar aplicatiile practice insotite de vizionarile video, mi-au satisfacut asteptarile si au reusit sa-mi clarifice si sa fixeze partea teoretica.
Modul de abordare a fost deschis, interactiv, pe intelesul tuturor participantilor.
Informatiile despre terapiile comportamentale ,metodele si tehnicile de lucru,despre evaluarile si diagnosticarea copiilor imi sunt de un real folos in activitatea mea profesionala. Cursul m-a ajutat sa inteleg lumea autistilor si cum sa lucrez cu acestia.
Multumesc d-lui profesor TUDOR MITASOV pentru profesionalismul, maiestria, nobletea si exigenta de care a dat dovada, ca mi-a deschis usa spre lumea autista de multe ori neanteleasa .

PLAI ȘTEFANIA Psiholog clinician - Cabinet Individual de Psihologie Plai Ștefania Iasi November 4, 2014

Am participat cu mare interes la acest curs ce mi-a oferit cadrul specific intelegerii tulburarilor din spectrul autist si mai ales insusirii unor tehnici specifice de interventie. Demonstratiile de lucru cu copiii au reprezentat pentru mine un suport practic foarte important alaturi de toate indicatiile si notiunile practice de terapie. Insumate, toate acestea au inchis prin ultima piesa asezata in puzzle-ul mare numit ,,autism”, oferindu-mi repere clare de diagnostic, evaluare si mai ales de interventie. Felul inedit si foarte practic al domnului Mitasov de a prezenta lumea autismului, precum si coeziunea grupului de lucru au facut ca acest an de formare sa treaca precum o clipa, lasand o amprenta bogata informational si cu deprinderi specifice de lucru ce le folosesc si le voi folosi in cadrul misiunii de terapeut.

Constantin Lenuta Profesor psihopedagog - CSEI Maria Montessori, Constanta May 29, 2014

Curs interesant, util. O investitie in propria persoana, cu beneficii pentru copii si parintii cu care lucrez. Ideea de a include in acelasi curs si parintii este una foarte buna, cu un real aport pentru cunoasterea si intelegerea problemelor pe care le ridica autismul atat in cadrul familiei cat si in scoli. Am obtinut informatia pe care o asteptam si ma bucur ca am optat pentru acest curs cu aplicatii practice si multa implicare.

Nitu Mihaela-Larisa Profesor psiholog Asistenta Psihopedagogica - Grup Scolar George Tarnea Babeni - CJRAE Valcea June 2, 2013

Pentru mine parcurgerea acestui curs a reprezentat o experienta interesanta! Am dorit sa gasesc raspuns pentru anumite intrebari si pe masura aflarii acestor raspunsuri mi s-au nascut alte intrebari….

Mihaila Ionelia Consilier scolar C.J.R.A.E Vrancea - C.I.A.P Scoala Gimnaziala Nr. 2 Marasesti, Vrancea January 21, 2014

Cursul sustinut de d-l profesor Mitasov a ajutat la indeplinirea unei dorinte mai vechi si anume aflarea mai multor informatii despre copiii cu autism. Am patruns in lumea lor atat prin notiuni teoretice, dar si prin practica efectiva fapt ce a determinat conturarea unui “tablou bogat” despre copiii autisti. Recomand cu caldura cursul atat parintilor, cat si tuturor celor care au contact cu copiii din spectrul autist!

Moga Domelia - Lois Licentiata in Psihologie - Faget January 21, 2014

Un curs foarte bine structurat, ușor de inteles dar nu simplist. Ofera intreaga cantitate de informatie necesara pentru abordarea copiilor cu autism intr-o forma explicita. Ma bucur ca am avut ocazia sa particip la acest curs, deoarece mi-a imbunatatit semnificativ nivelul de cunostinte vis a vis de abordarea autismului si nu numai. Recomand cu incredere acest curs tuturor celor care doresc sa aduca un plus de calitate si profesionalism in abordarea copiilor cu nevoi speciale.

Tudorita Lungu Prof. psihopedagogie speciala - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Constanta July 1, 2014

Va multumim pentru faptul ca ati organizat acest curs, unde am avut de invatat lucruri extrem de interesante.

Teodoroiu Raluca Elena Pedagog de recuperare - Asociația "Raza de speranta" Brasov February 2, 2015

Cel mai complex si bine structurat curs pentru parintii si pedagogii care lucreaza cu copiii cu dizabilitati. Felicitari si multumiri domnului profesor Mitasov

Todirut Nina Gabriela Psihopedagog - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva "C-tin Pufan", Vaslui July 21, 2013

Cursul mi-a oferit sansa de a invata tehnicile si metodele practice de interventie asupra oricarei persoane cu autism, indiferent de particularitatile specifice ale acesteia.
Apreciez acest curs la superlativ si-l recomand cu incredere atat parintilor cat si celor care lucreaza in invatamantul special.

Ecaterina Galoiu Profesor psiholog itinerant - Centrul pentru Educatie Incluziva ,,Elena Doamna" July 21, 2013

Am participat in anul 2011 la cursul d-lui profesor Mitasov. Cursul a fost o adevarata calatorie in lumea copilului cu autism. Am invatat pas cu pas si am simtit aceasta lume, iar acum spun ca a
fi “diferit” inseamna pentru mine a fi “impreuna”. Porniti in aceasta calatorie cu incredere sub indrumarea maiastra a domnului profesor Mitasov.

Ruxanda Dinulescu Terapeut ABA - Asociatia Copiii de Cristal / Asociatia Raza de Speranta, Brasov February 2, 2015

Un curs interesant, ce ofera o informatie bogata, tehnici de lucru, ce formeaza atitudinea pe care trebuie sa o aiba un terapeut si viziunea asupra terapiei, curs completat cu multe exemple si vizionari de filme pe temele expuse. Multumiri domnului profesor Tudor Mitasov.

Leta Maria Daniela Profesor psihopedagog - CSEI "Maria Montessori" Constanta May 29, 2014

Am participat cu interes la cursul sustinut de domnul Mitasov. Cursul  fost  o experienta inedita atat prin structura sa cat si prin continutul sau. Fiecare modul mi-a largit orizonturile in ceea ce priveste modul de lucru in recuperarea persoanelor cu TSA (si nu numai). Un adevarat profesionist, domnul Mitasov, a reusit sa imbine, in modul cel mai util si placut , teoria cu practica.

October 24, 2016

Parerea mea despre cursul de autism este pozitiva,cursul a fost bine structurat,complex si placut.

Chirila Alina

Asistent medical generalist la DGASPC Neamt, Piatra-Neamt. jud Neamt.

Grozea Despina Elena (Nuti) Studenta Anul II la Facultatea de Psihologie - Universitatea Spiru Haret Bucuresti June 2, 2013

Aceste cursuri m-au ajutat in special prin varietatea informatiilor pe care le-am primit privind modul de interventie in autism, in special pentru ca am un copil in varsta de aproape 9 ani, EDI, care este autist. Va multumesc pentru ca existati.

Pomana Florenta Maria Absolventa Stiinte Politice - Brasov February 6, 2015

Am ramas placut impresionata, de modul de predare al domnului profesor Tudor Mitasov, deoarece nu a tinut un curs incarcat doar cu o sumedenie de informatii si definitii, cursul bazandu-se si pe multa practica. Filmuletele prezentate si demonstratiile practice ne-au ajutat in aprofundarea teoriei.
Un curs care mi-a captat toata atentia, acest lucru datorandu-se modului de predare.
Un curs de la care am invatat foarte multe lucruri despre autisti si autism.

CEADARGEANU MARINA CRISTINA Terapeut terapie comportamentala June 2, 2013

Cursul m-a ajutat sa-mi creez o viziune de ansamblu asupra modalitatilor de secventializare a programelor de lucru.

Mariana Manda Asistent social - DGASPC - Dambovita, Targoviste July 23, 2013

Acest curs mi-a oferit posibilitatea de a dobandi informatii interesante si utile despre modul de lucru cu copiii cu autism care probabil pe viitor imi vor fi de mare folos. Multumesc domnului profesor Tudor Mitasov.

Ciupitu Mihaela Ionela Psiholog - Fundatia NEW LIFE Amara , Slobozia July 21, 2013

“Autismul este un mister.” Fiecare tematica a cursului te indreapta spre drumul dezlegarii misterelor din lumea autismului.
Cursul cat si conferintele pe tema autismului au imbinat demonstratia cat si remarcabila capacitate a D-lui: Lector Psih. Mitasov Tudor de a transmite informatia intr-un mod unic.

Curta Sanica Violeta Profesor de sprijin - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Nr. 2 Targu Mures August 4, 2015

Ma bucur ca am participat la acest curs interactiv, interesant si util in cadrul caruia domnul profesor Tudor Mitasov ne-a prezentat AUTISMUL intr-un mod autentic. In cadrul acestui curs am dobandit tehnici practice si teoretice despre interventia in munca cu copiii afectati de autism. Mi-au placut foarte mult demonstratiile practice cu copiii cu autism si ma simt mai capabila sa lucrez cu acesti copii.
Multumesc, domnule profesor Tudor Mitasov !

Istrate Monica Psihopedagog - C.S.E.I. "C. Pufan" Vaslui November 4, 2014

Cursul de autism sustinut de domnul Mitasov imbina, in mod fericit, teoria cu practica. Experienta vasta a domnului formator in lucrul cu copiii cu TSA isi face simitita prezenta in cadrul fiecarui curs, nu doar aducand un plus de informatii, ajutand participantii la curs sa inteleaga mai bine lumea persoanelor autiste, dar si facand cursul mai atractiv.
Un curs de urmat atat de cadre didactice, de parinti, cat si de alte persoane interesate de subiect.

Serban Mirela Psiholog - Fundatia Inima de Copil, Galati July 21, 2013

Acest curs mi-a oferit ocazia de a avea acces la o serie de informatii noi si utile in practica personala cu copiii autisti si nu numai (Sindrom Down, deficiente mentale, etc.). Materialele video au venit in completarea partii teoretice. Din punctul meu de vedere, am achizitionat o serie de informatii bine structurate si accesibile.

Musetescu Andreea-Madalina Psiholog clinician sub supervizare - Voluntar Centrul de zi "Dumbrava Minunata", Buzau January 9, 2015

Acest curs m-a ajutat sa inteleg mai bine ce inseamna autismul, sa inteleg mai bine viata autistilor si de ce au ei aceste manifestari. De asemenea, acest curs te invata cum sa poti lucra corect la masa de lucru cu copiii cu autism. Mi-a placut modul de predare a domnului profesor Mitasov si de aceea nu am ezitat sa particip in fiecare luna la acest curs. Sunt incantata ca m-am inscris la acest curs si ca am putut intelege mai bine metodele de terapie. Va multumesc pentru tot!

Monica Mocanu Logoped - Policlinica Arcadia SRL, Iasi June 2, 2013

Am urmat cu placere cursul despre autism pentru ca este bine structurat, clar, cu multe exemple si solutii concrete. Acum, la sfarsitul cursului, ma simt mai bine pregatita sa lucrez cu copiii cu autism.

Teherciu Maria Psiholog in specialitatea psihologie clinica - DGASPC Brasov February 2, 2015

Un curs practic, ce ofera o gama larga de informatii benefice in ceea ce priveste recuperarea, in mod special, a copiilor ce prezinta tulburari din spectrul autist si sindrom dawn.
Cazurile concret prezentate si modalitatea de lucru copil-terapeut, da unicitate acestui curs si acestei abordari cognitive comportamentale

SOARE MIRELA MARIANA Profesor consilier/ psiholog - Centrul Judetean de Resurse si de Asistenta Educationala Teleorman June 2, 2013

Cursul a fost o experienta inedita! In primul rand am simtit pe propria-mi piele autoritatea si determinarea unei persoane care stie sa se impuna. Dar am invatat foarte multe lucruri importante care merg aplicate in viata de toate zilele, lucruri pe care deja.

Mihaela Iancu Psihopedagog - Centrul de Recuperare pentru Copilul cu Handicap - Slobozia July 21, 2013

“Ma ingrijoreaza numarul alarmant de copii cu afectiuni din spectrul autist si gandul ca foarte putini reusim sa ii intelegem si sa comunicam cu ei. Aceasta m-a determinat sa ma informez cat mai mult pe tema autismului.
M-am folosit de carti de specialitate, reportaje, diverse cursuri si conferinte, insa cel mai mare ajutor l-am primit in cadrul cursurilor tinute de domnul profesor Tudor Mitasov, care, pe langa o baza teoretica bine structurata, mi-a oferit multe exemple practice concludente. De asemenea mi-a intarit convingerea ca putem ajuta acesti copii speciali numai dupa o buna evaluare a cazului si o planificare corespunzatoare a procesului de recuperare si integrare sociala a autistului.”

Simon Judith Profesor Psihopedagog - Centrul Scolar Pentru Educatie Incluziva Nr. 2 Targu Mures, Judet Mures August 4, 2015

Consider Cursul tinut de domnul Tudor Mitasov foarte folositor in munca mea cu copii cu nevoi speciale. Am participat cu multa placere si curiozitate la acest curs, am aflat multe informatii privind evaluarea, diagnoza si modalitati practice de interventie in autism.

Trofin Teofana Absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, sectia Psihopedagogie speciala- din cadrul Universitatii "Al.I.Cuza" Iasi, promotia 2014. January 6, 2016

“Reusind sa imbine eficient teoria cu practica, acest curs este cu adevarat util persoanelor care doresc sa dobandeasca deprinderile necesare pentru a lucra cu copilul autist. Am invatat sa lucrez ordonat, organizat si sa structurez clar si simplu activitatile terapeutice. “

Giurgea Catalina Fundatia Cristi's Outreach Barlad January 6, 2016

Am urmat acest curs deoarece am vrut sa aflu mai multe informatii despre terapia comportamentala la copii cu autism. Acest curs este foarte bun atat pentru persoanele care doresc sa lucreze cu copii cu autism dar si pentru parinti.

March 16, 2017

A fost un curs bine organizat si structurat. Un plus cursului aduc demonstratiile cu copiii autisti in sala de curs si as recomanda un numar mai mare de ore alocat acestor demonstratii.
Toata stima si admiratia pentru dl. prof. Mitasov.
Felicitari!
Armangic Bogdan Marius,
Asistent social
DGASPC, Sector 3
Bucuresti

ION IONELA MARIA Asistent Social - Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Slobozia, Judet Ialomita July 25, 2015

Un curs interactiv si util care clarifica multe mistere referitoare la peroanele cu autism si nu numai. Demonstratiile practice ne-au oferit sansa de a ne convinge de faptul ca prin perseverenta si rabdare, metodele si tehnicile de lucru folosite pot duce la rezultate semnificative! Multumim Domnului Tudor Mitasov pentru interesul si devotamentul cu care s-a prezentat la fiecare modul!

Maria-Luminita Musat Terapeut - ASIL Slobozia-centru de recuperare a copiilor cu autism July 21, 2013

Am putut descoperi la acest curs “bizarul” autismului. Neavand foarte multa experienta in lucrul copiilor cu autism am intampinat nenumarate situatii carora nu le puteam gasi explicatii. Datorita acestui curs m-am elucidat in acesta dificultate si nu numai. Cursul este plin de informatii utile si noi care ne ajuta zilnic in progresul copiilor cu autism. Multumesc organizatorilor acestui curs si domnului Mitasov care s-a facut inteles de fiecare data.

February 16, 2018

Am ales cu bucurie  si mare interes sa fac acest curs de autism pentru a-mi clarifica multele framantari , pentru a-mi da raspunsuri directe de la un profesionist. Un curs frumos cu demonstratii practice si filmulete video. Dincolo de aceste aspecte pragmatice, s-a creat si o legatura umana intre noi cei prezenti la acest curs, am legat prietenii si ne-am impartasit emotiile .
GAFU MANUELA ELENA
PSIHOLOG CLINICIAN ,  BUZAU.

Moga Domelia-Semida Psiholog - CJRAE TM - Liceul Teoretic "Traian Vuia" January 21, 2014

Autismul este o lume aparte, o lume pe care nu o poti intelege usor. Prin intermediul  acestor cursuri se poate  privi, atat din exterior cat si din interior, intelegand mai bine persoanele care au TSA, sindrom DOWN, deficienta mintala, precum si dificultatile cu care se confrunta in universul inconjurator.  Prin tehnicile de predare, profesionalismul formatorului, materialele  si studiile de caz puse la dispozitie, specialistii  sunt ajutati  sa inteleaga  familia unui copil cu tulburari din acest spectru,  iar  familia  sa poata intelege si accepta programul terapeutic propus de specialist.  Recomand cu incredere aceste cursuri pentru psihologi, parinti si cadre didactice, precum si pentru oricine doreste sa patrunda in acest univers aparte, spre a putea fi de folos.

Nina Stoleru Psiholog - D.G.A.S.P.C Botoșani January 14, 2014

Am avut ocazia prin intermediul acestui curs sa cunosc:
– profesionisti de exceptie – in primul rand pe dl prof. Tudor Mitasov, dar aprecierile mele sunt reale si pentru ceilalti formatori
– colegi de breasla, cadre didactice si parinti deosebiti
– sa-mi completez informatiile, sa-mi corectez greselile privind modul de lucru, sa imi evaluez activitatea
Informatiile primite despre aceasta lume, aceasta ”stare” bizara, a copiilor autisti mi-au provocat ai mai mult dorinta de a lucra cu ei- o activitate deloc usoara, dar frumoasa. Cursul este bine si frumos structurat, complex si echilibrat.
Multumesc tuturor celor implicati.

Otilia Friedl Psiholog - Brasov July 21, 2013

De cand am intrat la facultate mi-am dorit sa pot ajuta. In special copiii aflati in dificultate. Dar nu stiam cum, prin ce metode.
Cursul domnului Mitasov m-a ajutat sa aflu mai multe despre autism si sindromul Down, despre felul in care sa intervin in momentul in care voi lucra cu personae cu tulburari pervasive de dezvoltare, tehnici de lucru si, ceea ce mi s-a parut util, ni s-au prezentat multe aplicatii practice intercalate printre partile teoretice, pentru a intelege mai bine informatiile transmise. Explicatiile au fost foarte clare si bine structurate.
Multumesc pentru deschiderea si modul interesant de a ne transmite toate aceste informatii, domnule profesor Mitasov, si vadoresc multa sanatate si success in tot ceea ce faceti!

Oanea Maria-Cristina Psiholog-psihoterapeut - Cabinet Individual Psihologie ‘’Oanea Maria-Cristina’’ Baia Mare, Maramures June 17, 2014

Multumesc Domnului Tudor Mitasov pentru tot ce m-a invatat la modul practic si pragmatic, facand o compilatie intre tehnicile utilizate cu succes, obiectivul principal fiind rezultatele in munca cu persoanele afectate din spectrul autist. Datorita acestui curs pot afirma ca sunt pregatita pentru a aduce schimbarea si eu la randul meu.

Claudia Nicoleta Rimbu Referent - DGASPC -Targoviste ,Dambovita July 23, 2013

Participind la acest curs, am patruns in lumea necunoscuta a copiilor autisti. Cursul este exceptional. Cunostintele ce le-am dobandit pe parcursul lui m-au  facut  sa inteleg  necunoscute din tainele autismului, intrebarile fara raspuns si-au gasit o explicatie datorita unui om extraordinar, prof. Tudor Mitasov care, imbinand teoria cu practica, ne-a transmis informatii foarte clare despre aceasta lume necunoscuta inca…autismul.

Anca Slonaru Profesor psiholog - G.P.N. NR.12 CAMPULUNG-MUSCEL July 21, 2013

Prin participarea la acest deosebit curs am devenit mai bogata atat informational cat si sufleteste, pot spune.
Este intr-adevar un curs interactiv, presarat cu exemple din experienta profesorului Mitasov.
Practica si teoria s-au imbinat cu intelepciune incat am reusit sa acumulez usor metode, deprinderi si practici de lucru cu acesti copii cu autism, cu acesti copii care percep diferit viata si tot ce-i inconjoara.
Acest curs m-a facut sa patrund mai mult in lumea autistului si sa-l inteleg.
Multumiri organizatorilor!

Szabo Erika Profesor psihopedagog - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Satu Mare June 17, 2014

Din septembrie 2013 lucrez cu copiii cu CES ca psihopedagog.
Acest curs mi-a fost de foarte mare ajutor in munca cu copii, deoarece in cadrul lui s-a pus accent pe demonstratiile practice, lucru de care aveam mare nevoie, si a contribuit cu adevarat la dezvoltarea mea profesionala.

BASTECKY (cas. SCHIOPU) ALEXANDRA Profesor psihopedagog - Scoala Speciala Gimnaziala "Maria Montessori", Bacau July 23, 2013

Cand am aflat despre existenta acestui curs nu eram convinsa daca sa particip si eu, mai ales ca sunt din Bacau, iar cursul s-a tinut la Iasi. M-am gandit ca va fi destul de solicitant, dar acum, dupa finalizarea celor 12 module pot spune oricui ca a meritat efortul depus: am aflat multe informatii cu caracter practic, care altfel erau imposibil de insusit. Am putut asista la lucrul efectiv cu copiii ce prezinta tulburari din spectrul autist, ceea ce a fost de un real folos pentru mine. Daca nu as fi participat la acest curs nu m-as fi simtit niciodata pregatita sa lucrez cu acesti copii speciali. Acum pot aplica cu incredere tehnicile si metodele de lucru ce mi-au fost prezentate in cadrul cursului, atat la copiii cu tulburari din spectrul autist, cat si pentru cei cu sdr. Down si deficienta mintala severa. Pe parcursul cursului am avut si posibilitatea de a achizitiona o serie de carti in domeniu, foarte utile in formarea mea profesionala.
Sunt recunoscatoare persoanelor ce mi-au recomandat participarea la acest curs si in mod special domnului profesor Mitasov.

Pasca Angela Profesor consilier - CJRAE - Satu Mare July 1, 2014

Un curs practic, eficient, util. Un formator profesionist,  exigent, cu simt al umorului, deschis, receptiv la intrebarile formabililor.

LUMINITA FELICIA RISTEA Medic primar oftalmolog - CMI OFTALMOLOGIE DR COTEA VALENTIN, BUZAU September 30, 2013

In primul rand, cursul de autism al domnului psiholog Tudor Mitasov NU ESTE unul dintre nenumaratele cursuri de tip copy-paste menite sa aduca lectorului bani si notorietate, iar cursantilor o diploma fara acoperire.
Acest curs ESTE rezultatul unor ani de studiu aprofundat si de experienta practica de zi cu zi, ceas cu ceas, intr-un domeniu atat de dificil, atat de cutremurator cum este al autismului.
O imensa recunostinta pentru un psiholog care a renuntat la alte domenii ale psihologiei cu mult mai confortabile pentru a putea ajuta acesti copii.

Iuliana Alisa Mironescu Analist Resurse Umane - S.C. AVINTUL GHETAU S.N.C. VASLUI July 23, 2013

A fost un curs care a raspuns nevoilor mele de formare. Mi-a oferit multe informatii despre ce este autismul si care sunt metodele de lucru cu persoanele cu autism. Sper sa pot face fata solicitarilor viitoare pentru a fi un sprijin real al familiilor care au un copil autist. La nivelul orasului in care lucrez  sunt destul de multe astfel de cazuri, motiv pentru care formarea este un plus in domeniu. Metodele de terapie comportamentala sunt benefice atunci cand lucrezi cu copii putin “altfel”. Atmosfera a fost una de lucru care a facilitat invatarea iar formatorul, profesorul Mitasov a fost deosebit de adaptat si explicit, astfel incat pot spune ca am invatat foarte multe.

Mariana-Olguta Balan Voluntar - Centrul Lucia Fetesti July 21, 2013

Am frecventat cursul de la Calarasi 2011, unde am aflat si invatat multe lucruri.
Recomand acest curs tuturor persoanelor interesate: parinti, educatori si invatatori, psihologi. Este un curs foarte interesant care te invata cum poti lucra si intelege persoanele cu autism. Mergeti la acest curs si veti descoperi o lume cu totul diferita de cea cu care suntem noi obisnuiti.
Multumesc Domnule Mitasov pentru un curs asa de frumos.

Vintila Elena Pedagog de recuperare - Centrul de ZI ANCAAR, Fetesti May 29, 2014

Cursul d-ului Mitasov mi-a lasat o impresie foarte buna, nu ma asteptam sa invat atat de multe lucruri despre autisti si autism. A fost foarte interesant, ma ajuta foarte mult in ceea ce fac eu la centrul nostru. Ma bucur am putut participa la acest curs.

Paval Raluca Pedag de recuperare - Centrul de Zi "Lucia", Fetesti May 29, 2014

Cursul m-a ajutat sa inteleg lumea autistilor si cum sa lucrez cu acestia. D-nul Mitasov este cu adevarat un profesionist implicat,e o placere sa-l ascult vorbind despre autism!

Iova Iulia Alexandra Psiholog - Asociatia Caritas Eparhial Oradea June 2, 2013

Cursul de autism m-a initiat in lumea diferita si atat de complexa a autistilor si m-a impulsionat in munca mea cu copiii afectati de aceasta tulburare.

Cretu Ana-Maria Psiholog - Cabinet parlamentar- Consultant Botosani January 22, 2014

Parcurgand acest curs am aflat raspunsuri la o multime de intrebari pe care le aveam in privinta modului de lucru cu acesti copii cu autism. Raspunsurile mi-au fost oferite prin prezentarea unor aspecte teoretice deosebite, dar si prin exemple concrete ceea ce a contat foarte mult.

Bolohan Ramona - Marcela Studenta - Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", Facultatea "Psihologie si Stiinte ale Educatiei" November 4, 2014

Mi-a prins foarte bine participarea la acest curs, am invatat multe lucruri practice, ceea ce facultatea nu mi le ofera. Va multumesc, mi-a parut bine de colaborare.

Nagara Ramona-Corina Profesor psihopedagog - Centrul Scolar de Educatie Incluziva Turnu Rosu Sibiu February 4, 2015

Ma bucur ca am participat la acest curs. Am apreciat informatiile bine structurate, practice si de actualitate. Recomand cu toata increderea acest curs!

Postelnicu Paul Mihai Student Facultatea de Educatie Fizica si Sport, specializarea Kinetoterapie si Motricitate Speciala - Universitatea Stefan cel Mare, Suceava March 27, 2015

Imi place modul in care am fost implicat activ pe parcursul cursului…..creeaza situatii, pliandu-se pe natura participantilor. Uneori foloseste si brainstormingul pentru a ne ajuta sa intelegem IDEEA ESENTIALA a cursului. As recomanda acest curs oricarei persoane care este parinte, atat al unui copil cu probleme cat si al unui copil normal morfo-psiho-functional. Acest curs m-a ajutat sa inteleg si sa ma fac inteles unei persoane autiste si nu numai, de aceea este o sansa reala pentru oricine.  Il recomand tuturor celor care lucreaza cu copii aflati in dificultate dar si parintilor.

Roxana Gabrian Psiholog - Arad July 23, 2013

Inainte de a participa la cursul domnului lector Mitasov, mi-a fost oferita sansa de a lucra cu copii autisti. Am descoperit aceasta latura a omenirii cu atat de multe nevoi. Acum, dupa ce am participat la acest curs, cunostintele mele despre autism si metodele de lucru mi s-au structurat si organizat in minte. Acum totul este mai logic si mai concret. A fost un curs unde teoria si practica s-au imbinat perfect. Pe aceasta cale, multumesc domnului lector Mitasov pentru daruirea cu care ne-a impartasit toate informatiile, pentru toate explicatiile atat de prompte si accesibile, pentru implicarea si profesionalismul dovedit. Recomand cu mare Incredere participarea la acest curs!

Daniela Stoica Referent - DGASPC Dambovita, Targoviste July 23, 2013

Parcurgand acest curs, am reusit sa inteleg aceasta lume necunoscuta a copiilor autisti. Cursul este foarte bun, iar cunostintele dobandite pe parcursul lui mi-au clarificat multe din tainele autismului, intrebarile fara raspuns si-au gasit o explicatie datorita unui om exceptional, prof. Tudor Mitasov care, imbinand teoria cu practica ne-a transmis informatii foarte clare despre aceasta lume necunoscuta inca…autismul.

Alina Biolan Profesor logoped - CJRAE Botosani April 22, 2015

Cursul d-lui Mitasov a fost unul din putinele, care ofera o vedere interioara catre lumea adevarata a autismului, in toate formele sale. Informatiile prezentate m-au ajutat sa inteleg ceea ce citisem in carti, de-a lungul vremii. Lucrul practic, cu copiii, in cadrul cursului, a fost inspirativ pentru mine si un punct de plecare in atitudinea de la masa de lucru. Mai am foarte multe de invatat, insa fara acest curs nu as fi avut nici o baza reala in intelegerea si implementarea cunostintelor. Acest curs a meritat naveta Botosani-Suceava din plin.

Voiculescu Florentina Daniela Licentiata in psihologie - Buzau October 9, 2013

Despre cursul tinut de domnul profesor Tudor Mitasov nu pot spune decat: profesionalism, excelenta, cunoastere profunda a labirintului mental autist. Fiecare modul a reprezentat pentru mine bucuria parcurgerii a inca unui pas in CUNOASTERE. Ii doresc domnului profesor multa sanatate si putere de munca pentru a aduce lumina in sufletele multor familii. Domnule profesor, va multumesc!

Daniela Balaceanu Psiholog - Eirtight SRL, Brasov July 21, 2013

Ma bucur ca am facut alegerea de a participa la acest curs, fiecare minut a meritat din plin!
Am invatat foarte usor despre cum functioneaza mintea unui copil/om cu autism, si despre modul in care trebuie sa se procedeze cu el, lucru facilitat de talentul d-ului Mitasov de a explica pe intelesul tuturor si de a comunica pe toate caile informatia.

October 13, 2016

Mă bucur ca am făcut acest curs despre autism pentru că anumite întrebari care m-au măcinat , le-am găsit răspunsul .  Chiar dacă este un curs pe care l-am plătit, nu regret o clipă. Şi punctul forte este că există  exerciţii practice şi răspunsuri practice şi multe exemple. Am avut de învăţat şi de la părinţii care au făcut acest curs. Iar o glumă îmbinată cu o teorie e atractiv. Recomand .

Butnaru Lorena-Elena
Funcţia: Psihopedagog
Instituţia: Centru Regional de Reabilitare pentru copii şi tineri cu dizabilităţi ” Steaua Speranţei”
Oraşul: Iaşi

Raluca Gabriela Burtescu Inspector - DGASPC -Targoviste ,Dambovita July 23, 2013

Mi-a placut foarte mult ceea ce am invatat la acest curs, o experienta unica, ce cu siguranta ma va ajuta intr-un viitor apropiat.
Felicitari d-lui Mitasov pentru profesionalismul de care a dat dovada pe toata perioada cursului si profesionalistilor cu care colaboreaza.

Dobre Gabriela Psihoterapeut - Cabinet individual de psihologie Slobozia/Ialomita July 23, 2015

Participarea la acest curs m-a facut sa inteleg lumea inedita a copiilor cu autism. Am aflat informatii valoroase despre afectiune, am vazut practic cum se lucreaza cu ei, am invatat atitudinea potrivita pe care un pedagog de recuperare trebuie sa o aiba in lucrul cu acesti copii speciali. Ni s-a spus, la inceput, ca nu este o meserie pentru toti. Si m-am convins ca intr-adevar asa este. Iti trebuie pasiune, dedicare si dragoste pentru copii. Insa rezultatele pe care le-am vazut, progresele inregistrate de copiii care au urmat terapia, fac sa merite efortul. Cursul este bine structurat iar formatorul , dl. Mitasov, te ajuta sa treci peste temerile de inceput. Il recomand din toata inima.

Mihaela Pricop Masterand Resurse umane in educatie - Universitatea Transilvania din Brasov July 23, 2013

Acest curs ma ajutat sa inteleg mai bine lumea diferita a autismului ce abia incepe a fi descoperita. Mi-a placut ca informatiile au fost bine structurate si cred ca mereu avem cate ceva de invatat. Si apoi teoria si practica sunt imbinate cu spor si folos in cadrul cursului de pedagog in terapie comportamentala. Cred ca este foarte folositor acest curs atat persoanelor care vor sa lucreze sau deja activeaza in domeniile pedagogie, sociologie, psihologie, medicina si alte arii umane. Succes tuturor!

MADALINA GHEORGHE Psiholog - Centrul de Recuperare si Reabilitare a Persoanelor cu Handicap "Canaan" Sercaia - jud. Brasov June 2, 2013

Faptul ca am convins si am inscris 8 colege la acest curs cred ca spune totul. Va multumesc si va doresc toate cele bune.

Stan Corina Mihaela Psiholog clinician si psihoterapeut - Cabinet Individual de Psihologie Sibiu February 4, 2015

Am avut sansa sa particip la acest curs si pot sa spun ca ,,am crescut” prin ceea ce am primit – informatii, tehnici, viziune si atitudine fata de cei afectati de tulburarile din spectrul autist. Un curs complet, complex si bine structurat care mi-a dat raspunsuri la multe intrebari si mi-a deschis o usa spre o lume ,,altfel”. Felicitari si multumiri domnului profesor Mitasov pentru profesionalism si implicare!

Costea Constanta Medic primar imagistica medicala - Spitalul Judetean de urgenta Braila July 21, 2013

Desi sunt medic intr-un spital de urgenta si nu am tangenta directa cu patologia descrisa de persoanele cu autism, am decis sa urmez acest curs tocmai pentru a-mi lamuri niste notiuni care nu imi erau clare. Apreciez stilul concis si bine documentat al cursului, bogatia de informatii si profesionalismul domnului prof. Mitasov.
Consider ca pentru profesionisti si pentru parinti este absolut necesar sa urmeze un astfel de curs.

Salajan Mariana Profesor psihopedagog - CSEI, Satu Mare June 5, 2014

Cu siceritate pot sa spun ca ma bucur ca am participat la un asemenea curs complex, ce ofera informatii pretioase despre copiii cu autism, despre acea lume secreta in care se gasesc prinsi copiii cu autism si din care noi ceilalti ne zbatem sa-i scoatem, sa-i aducem la realitatea de care ei se tem. Pe langa informatii, metode de lucru , instrumente de lucru, am primit ce este de fapt foarte important, vizualizarea modului de lucru, practic. Recomand acest curs tuturor celor implicati in lucrul cu copiii autisti: parinti, cadre didactice, terapeuti,personal de ingrijire si de ce nu, tuturor celor care au auzit de autism si nu stiu ce inseamna.

Jipa Monica Psiholog - Directia Muncii.- Buzau September 30, 2013

Un curs care ma ajuta la dezvoltarea si insusirea tehnicilor si metodelor de lucru in ce priveste terapiile specifice pentru copiii cu astfel de dizabilitati.

Pascu Maria-Cornelia Dumbrava Minunata Buzau October 9, 2013

Acest curs mi-a dat posibilitatea sa-mi completez cunostintele acumulate in facultate despre  sindromul Down si autism. Am acumulat tehnici noi si metoade de a lucra cu copii pentru a fii cat mai eficient.  Va multumesc !

Iliuta Lucia-Florina Student - Universitatea Transilvania Brasov February 6, 2015

Pe parcursul cursului consider ca am acumulat o cantitate importanta de informatii cu privire la autism. Punctele forte ale acestui curs sunt reprezentate de o buna organizare, prin respectarea unor reguli; disponibilitatea domnului profesor de a raspunde la intrebari si atmosfera placuta ce este creata. Sunt multumita ca am participat la acest curs si il recomand cu mare drag!!! 🙂

Pircalabescu Mihaela Diana Psihoterapeut - Asociatia Autism Infantil, Timisoara January 13, 2014

Pentru mine, acest curs a fost o parte importanta in formarea ca om si ca terapeut si mi-a oferit oportunitatea de a participa ca si coterapeut la curs, in lucrul efectiv cu o fetita cu autism.
La acest curs am primit o multime de informatii pretioase si toate insotite de exemple, astfel incat, toata lumea sa le poata intelege.
Am invatat noi tehnici si programe utile in lucrul cu copiii, toate acestea fiind posibile datorita domnilor profesori care ne-au predat in toata aceasta perioada, cu daruire si deschidere.

Voda Ileana Profesor Psihopedagog - Centrul Scolar Pentru Educatie Incluziva Nr. 2 Targu Mures, Judet Mures August 4, 2015

Cursul de autism a fost o experienta interesanta si foarte utila. Acest curs a fost foarte bine structurat, atat teoretic, cat si practic. Cursul mi-a placut pentru faptul ca este la obiect, fara multa teorie si cu multe exemple practice. Consider acest curs foarte important pentru cadrele didactice, pentru cei ce vin in contact cu copiii cu dizabilitati.

Carmen Cruceanu Psiholog - D.G.A.S.P.C. Galati July 21, 2013

Cursul mi-a oferit sansa de a invata cele mai bune tehnici si metode practice de interventie asupra persoanelor cu autism. Pentru mine parcurgerea acestui curs a reprezentat o experienta interesanta si am gasit raspunsul la foarte multe intrebari din sfera larga a autismului.
Felicitari d-lui Mitasov pentru profesionalismul de care a dat dovada pe toata perioada cursului si profesionalistilor cu care colaboreaza.

February 16, 2018

Lucrez in vanzari de ani buni, deci sunt putin rupta de realitatile cu care am luat contact venind la aceste cursuri, dar le-am inteles cu usurinta data fiind prezentarea lor clara, concisa, punctuala, pragmatica si sunt tare multumita pentru aspectele valoroase de aplicabilitate practica! Multumim mult!*:) happy

 

Alina Irimia, Agent vanzari,  firma S.C Kim impex SRL, Buzau.

Mehedinti Laura Psihopedagog - D.G.A.S.P.C. Buzau September 30, 2013

Cursurile au constituit pentru mine o experienta deosebita pentru ca mi-au completat cunostintele anterioare, informatiile au fost practice si usor de aplicat. Este singurul curs in care tehnicile au fost explicate pe intelesul tuturor participantilor.
Apreciez seriozitatea si punctualitatea profesorului Mitasov, modul de prezentare a fost captivant prin abordarea unor cazuri concrete puse in practica in fata participantilor.
In munca mea interactionez cu copii cu astfel de probleme si ma ajuta foarte mult.
Doresc sa fiu informata si sa mai particip la alte cursuri pe care le veti organiza.

default image

November 10, 2016

Cursul este unul atât practic cât și teoretic, iar utilul se îmbină cu plăcutul. Poate fi considerat în același timp și o investiție cu beneficii în sfera personală, dezvoltă intuiția și îmbogățește interacțiunile sociale de orice fel.
Recomand cu sinceritate acest curs tuturor celor care au intenția de a aduce un plus de profesionalism în abordarea copiilor cu nevoi speciale.
Roxana Grigore
Psiholog – Asociația O Kairos Iași

Laszlo Adriana Psiholog-Psihoterapeut - Satu Mare June 5, 2014

Un curs bine structurat, o prezentare deosebit de clara si eficienta, ce mi-a oferit instrumentele teoretice si practice necesare in munca tearpeutica. Partea deosebit de interesanta a cursului a fost lucrul efectiv cu copiii, ce s-a desfasurat chiar in fata noastra, care a fost completata de exemple oferite prin imagini sau filme realizate cu copiii din cadrul Centrului CRISP. Acestea au fost o resursa extrem de valoroasa in intelegerea modalitatii de lucru cu copiii. De asemenea, toate resursele practice, teoretice, maniera de explicare si exemplificare, realizarea diferitelor materiale de lucru, cartile, si fisele oferite aduc o plus valoare acestui curs.

Georgiana Stefania Petre Psiholog July 23, 2013

Cursul  a  fost o experienta minunata.  Admir devotamentul  si profesionalismul lectorilor. In Romania soarta copiilor cu autism este pecetluita de nestiinta, ignoranta si  indiferenta. Acest curs este exact ceea ce au nevoie atat  terapeutii cat si copiii cu autism  pentru rezultate optime.

Vadraru Alina-Monica Psiholog - Serviciul Consiliere Psihologica din cadrul D.G.A.S.P.C. Timis January 15, 2014

Aveam ceva informatii teoretice despre autism din facultate dar la acest curs, pe langa partea teoretica, cea mai mare pondere a avut-o partea practica – exemplificari din experienta profesionala a domnului profesor Tudor Mitasov, prezentari de cazuri concrete, prezentari video. Asadar, toate informatiile teoretice prezentate au fost insotite de exemplificari si eu personal asa invat mai bine. Faptul ca nu am primit suport scris ne-a facut pe toti sa fim atenti, sa fim prezenti nu doar fizic. Ni s-a raspuns la orice intrebare aveam in legatura cu informatiile prezentate, clarificandu-ne in acest fel toate necunoscutele. Ne-au fost prezentate modalitati concrete de lucru, metode de interventie in autism intr-o maniera nediscriminativa, metodele fiind prezentate obiectiv, fiind incurajati sa folosim ceea ce consideram noi ca ni se potriveste. Si modulul prezentat de domnul Mihai Mihalache ne-a oferit informatii teoretice si practice deosebit de utile in lucrul cu persoanele cu autism, foarte bine structurate. Nu ne ramane decat sa punem in practica ceea ce am invatat, asa cum am fost permanent incurajati de domnul profesor pe parcursul cursului. Multumim.

Mihaela Nicolae Psiholog - Campulung Muscel , jud. Arges July 21, 2013

Un curs foarte complex care mi-a oferit ocazia sa aflu noi metode si tehnici de lucru in munca cu copiii cu autism, ajutandu-ma totodata sa-i inteleg mai bine in complexitatea problemelor lor.

Tatiana Pantiru Psiholog - Fundatia "Ajuta" Iasi July 23, 2013

Cursul de autism are o structura complexa , cuprinzand : Terapia ABA, Terapia PECS, evaluare , diagnostic si diagnostic diferential, adica, acel areal de cunostinte de care are nevoie un profesionist, pentru a lucra judicios cu persoanele aflate in acesta situatie. Toate acestea , coroborate cu exercitii practice de lucru cu copii cu autism, duc la o buna aprofundare si formare profesionala. Aceasta invatare experentiala aduce plus-valoare cursului, pentru ca am invatat nu doar analiza comportamentala ci si tehnici de lucru.
Apreciez seriozitatea si profesionalismul formatorilor.

Munteanu Ana - Maria Psiholog - D.G.A.S.P.C. Vrancea, orasul Focsani. October 28, 2013

Am participat la cursul sustinut de dl. profesor Tudor Mitasov, de curand si pot spune ca a fost una dintre cele mai frumoase experiente pe plan profesional, mi-am imbunatatit cunostintele in domeniul psihologiei, am invatat lucruri noi si foarte utile in lucrul cu copiulul cu autism si nu numai. Apreciez la acest curs faptul ca, fiecare are ocazia de a-si organiza si structura informatiile in mod particular (nefiind suport standard), ceea ce face ca, sa-ti asimilezi cunostintele mult mai usor, demonstratiile cu cazuri reale si filmele vizionate, ce ne-au oferit sansa de a primi informatii suplimentare pentru orice nelamurire.

Marina Deac Psiholog - CJRAE Mehedinti January 21, 2014

Multumita participarii la acest curs, am invatat cum sa creez o punte de legatura si sa adaptez lumea noastra la lumea persoanelor cu autism. Metoda originala de predare, cat si demonstratiile practice de lucru cu copiii, mi-au intarit convingerea ca acest curs este foarte bine structurat si ca se adreseaza doar celor care vor sa profeseze ca terapeut. Lumea autismului este o lume plina de mistere, dar participand la acest curs am invatat cum sa le dezleg. Lucrez cu 5 copii cu autism si 2 cu sindrom Down, iar rodul muncii mele se vede la acestia.

Aspazia Lavric Studenta - UAIC Iasi, sectia Psihologie June 2, 2013

Cursul mi-a dat posibilitatea dobandi informatii extrem de importante pe care nu le-am gasit nicaieri in alta parte si de a gasi raspuns la orice intrebare legata de autism, dat cu mult profesionalism de Dl. Tudor Mitasov. Am un singur regret, si anume acela ca nu l-am descoperit mai devreme.
Va multumesc.

October 11, 2016

Consider ca acest curs de formare ofera posibilitatea in mod profesionist de a patrunde intr-o lume care la prima vedere pare greu accesibila si de a realiza un plan de interventie realist, care sa raspunda in mod eficient nevoilor copiilor cu care ajungem sa interactionam, dar mai ales nevoilor pacientului mare (familia).Demonstratiile la masa de lucru ofera sansa de a prelua modele de buna practica, care ulterior se doresc a fi exersate in scopul dobandirii abilitatilor de terapeut.

Jitaru Daiana-Maria
Psiholog – DGASPC Iasi

Ghilinta Maria Asistent social - Spitalul Judetean Buzau October 9, 2013

Participarea la cursul romano – olandez “Autismul si Sindromul Down” mi-a oferit posibilitatea de a-mi insusi informatii utile in activitatea mea de asistent social in spital. Pentru mine au prezentat interes deosebit informatiile privind instrumente de diagnostic si evaluare, diagnostic diferential si tehnici de consiliere a parintilor, informatii pe care le-am primit si de la alte cursuri, dar de data aceasta mi s-au parut cele mai edificatoare.

Iuliana Bortescu Asistent social - DGASPC Dambovita, Targoviste July 23, 2013

Participarea la acest curs mi-a oferit sansa de a afla multe informatii despre copilul / adultul cu autism, despre terapiile comportamentale si modalitatile de lucru adecvate copiilor cu autism.
Multumesc domnului Mitasov pentru efortul depus si daruirea cu care s-a implicat in predarea acestui curs.
Felicitari domnului Mitasov pentru profesionalismului de care a dat dovada pe tot parcursul cursului.

Cadar Emel Psihopedagog - C.S.E.I. "Maria Montessori" Constanta May 3, 2014

Participand la acest curs am dobandit cunostinte noi si am putut completa piesa lipsa din puzzle-ul care se numeste autism. Domnul profesor Tudor Mitasov, un om deosebit si un pedagog desavarsit, a imbinat foarte bine teoria cu practica si ne-a impartasit din experienta pe care o are dansul in lucrul cu copiii autisti.

DRAGU NICOLETA- ATI Psiholog - Buzau September 17, 2013

Ma bucur ca am avut ocazia sa particip la acest curs unde am invatat multe lucruri care o sa-mi fie necesare. Ii multumesc d-nului profesor Mitasov pentru tot ce aceea m-a invatat si mult succes mai departe. Chiar daca nu lucrez in domeniu pe viitor mi-ar placea sa ajut copiii cu autism.

Predescu I. Liviu Psiholog - Rm. Valcea June 2, 2013

Trebuie sa recunosc ca, atunci cand am inceput la Rm. Valcea cursul de specializare in “Autism si Sindromul Down”, eram asemenea celor care vorbeam si ascultam la “telefonul fara fir”. Aveam sa fac practica la un centru pentru astfel de copii. Aici, la acest centru, m-am confruntat prima oars cu autismul “fata in fata”.

Iacob Gloria Ana Asistent social - Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau October 9, 2013

La acest curs am apreciat foarte mult continutul temelor abordate, modul de prezentare teoretica a acestuia precum si modul in care aspectele teoretice au fost sustinute de cazuistica prezentata. In opinia mea, toate au contribuit la intelegerea complexitatii activitatii pe care terapeutul trebuie sa o desfasoare in relatia cu persoana diagnosticata cu autism.

Iacob Loredana Nicoleta Psihopedagog - Asociatia Impuls, Ludus, Mures May 28, 2015

Cursul urmat de noi a intarit convingerea ca acesti copii cu autism sunt unici si programele trebuie personalizate de fiecare data, ele nu trebuie facute cu toti copiii (cursul ne invata sa fim flexibili) ci modificate in functie de nevoile fiecarui copil. Am invatat sa fim fermi in munca cu copilul dar si sa facem aceasta munca cu placere si relaxati. Imi place foarte mult sa aud despre cazuri concrete, despre ce se poate face intr-un caz sau altul. Sunt multe exemple practice dar lipsa si mai multor exemple practice este un punct in minus.

February 16, 2018

Acest curs a fost o experienta interesanta,este folositor atit parintilor cat si celor care vor sa practice meseria de terapeut.
As fii preferat ca acest curs sa aiba mai multe demonstratii practice si un suport electronic.
Domnul Mitasov este un om dedicat meseriei  care a dat dovada de profesionalism si un bun pedagog!!!
Multumesc pentru tot ce m-ati invatat!!!!
Luntraru Maria Ramona
 Asistent Medical
 SPMS Sapoca
  Buzau

Maria Mihaela Capris Psiholog clinician , consilier - voluntar - Asociatia Mentor - Brasov July 21, 2013

Stiam destul de putine lucruri despre autism si despre cum vad, simt, relationeaza, se manifesta cei care sunt afectati de acest sindrom. Cursul acesta mi-a oferit cadrul, dealtfel singurul pe care l-am gasit in cautarile mele de mai multa informare si cunoastere, structurat, secventializat care a reusit sa imi ofere aspecte atat teoretice dar mai ales practice, tehnici de lucru efective , strategii si modele de relationare si de intelegere a persoanelor cu autism.
Multumesc mult Domnului Profesor.

Grosu Adrian Ionut Masterand - Universitatea Ecologica Bucuresti July 21, 2013

Va multumesc pentru tot ce am invatat la acest curs. Sunt masterand la Universitatea Ecologica, Psihodiagnostic si Consiliere Psihologie. Cursul m-a invatat tehnicile si metodele practice de interventie asupra oricarei persoane cu autism indiferent de particularitatile specifice ale acesteia.
Am sperante ca voi putea ajuta copiii si parintii care se confrunta cu aceasta tulburare.

Stoica Aurora Crina Profesor - educator - C.S.E.I "Delfinul" Constanta May 30, 2014

Cursul desfasurat in cadrul scolii noastre, impreuna cu D-nul Profesor Psihoterapeut Tudor Mitasov,  mi-a imbogatit pregatirea profesionala in ceea ce priveste lucrul cu elevii diagnosticati cu autism, prin prezentarea de informatii, materiale si activitati practice importante pentru psihopedagogi.

Stoica Maria Logoped - Centrul de zi "Dumbrava Minunata" DGASPC Buzau December 18, 2014

Tinand cont de experienta personala de peste 20 de ani pe care o am in domeniul lucrului cu copilul cu dizabilitati, m-am gandit ca nu va insemna mai mult pentru mine decat o simpla diploma. Cu toate astea, am descoperit lucruri interesante in cursul de autism, dar si calitatile deosebite de lector pe care le aveti, domnule Mitasov, notabile fiind franchietea si pragmatismul cu care au fost predate informatiile. Cursul a imbinat foarte bine partea practica cu cea teoretica, ajutandu-ne astfel sa descoperim noi metode si tehnici de lucru cu copilul cu autism dar si cu celelalte dizabilitati.

Radeanu Roxana Prof.Logoped - CJRAE Botosani April 24, 2015

Acest curs a reprezentat pentru mine usa deschisa spre lumea autismului. Cursul imbina aspectele teoretice cu cele practice, oferind astfel toate informatiile de care ai nevoie. Iti dezvolta atat latura profesionala cat si pe cea personala, intarindu-ti astfel increderea in fortele proprii, spunandu-ti de fapt ca poti si vei putea sa faci fata provocarilor ce vor aparea din partea persoanelor cu autism si nu numai.
Respect pentru profesionalismul si seriozitatea d-lui profesor Mitasov!

Cozma Ioana Profesor psihopedagog - Centrul Scolar de Educatie Incluziva nr 2 Comanesti July 21, 2013

Participarea la cursul d-lui Mitasov mi-a schimbat total viziunea si demersul terapeutic in lucrul cu copilul autist. Este singurul curs de formare care ofera metode, procedee si mijloace practice de interventie precum si posibilitatea de a-l urmari pe d-l profesor in actiune directa .
Consider ca in urma acestui curs am dobandit abilitatile necesare de a ajuta copilul cu autism in dezvoltarea propriului sau potential si de a veni in sprijinul parintilor, in a-i invata sa traiasca echilbrat cu copilul cu o astfel de deficienta .
Multumesc colegei mele care m-a convins sa particip la acest curs!

Mariana Neacsu Psiholog - D.G.A.S.P.C. Ialomita July 23, 2013

Din punctul meu de vedere, acest curs a avut doua zone asupra carora a actionat: una, reprezentata de dimensiunea teoretico-practica, imbogatita prin informatiile extrem de bine structurate, furnizate cu mare profesionalism de catre domnul psih. Tudor Mitasov, cealalta, de dezvoltare personala, intrucat m-a determinat sa-mi evaluez aptitudinile.
De aceea, vreau sa multumesc domnului Mitasov pentru aceasta experienta, un profesionist cu mari calitati pedagogice si terapeutice, avand capacitatea de a forma si transforma pe cei cu care interactioneaza, de a gasi cea mai adecvata cale prin care sa transmita continutul vizat!

Tanasescu Claudia Nicoleta Asistent medical - Serv.Judetean de Ambulanta Ialomita, Slobozia July 23, 2015

Am participat, cu mare interes si placere, la un curs deosebit, cu multe informatii utile, care ne-a introdus in lumea adevarata a autismului, de multe ori, neacceptata de cei din jur.
Am inteles ca “Sarcina data trebuie indeplinita” de la un formator exceptional, exigent, receptiv la intrebarile cursantilor si mai ales cu simtul umorului.
Recomand tuturor acest curs.

Adriana Andrei Psihopedagog Centrul de Recuperare pentru Copilul cu Handicap Neuro-psihic - D.G.A.S.P.C. Ialomita July 21, 2013

Acest curs m-a ajutat sa inteleg mult mai bine lumea plina de mister a copiilor autisti si totodata sa pot veni in ajutorul acestora, precum si a parintilor acestor copii. Prin imbinarea partii practice cu cea teoretica, domnul Mitasov a dorit sa ne impartaseasca din vasta dansului experienta, lucru pentru care nu pot decat sa-i multumesc.

Georgeta Raduta Prof. psiholog - Scoala cu cls. I-VIII Nr. 3 Slobozia, Ialomita July 21, 2013

“Semeni fapte bune si culegi deprinderi, semeni deprinderi si culegi un caracter, semeni caracter si culegi un destin” (Proverb chinezesc)
Cu ocazia parcurgerii acestui curs am dobandit competente practice in lucrul cu copilul autist si cu copilul cu sindrom Down. La randul meu, eu ma consider un specialist implinit deorece dupa finalizarea acestui curs pot spune ca stiu concret cu ce sa incep abordarea autismului.

Marginean Maria Luminita Profesor psihopedagog - CSEI Nr.1 Tg. Mures August 4, 2015

Am participat la cursul de formare in autism in urma caruia am dobandit cunostinte noi, folositoare in activitatea practica desfasurata cu acesti copii.

Georgeta-Amalia Gheorghe Terapeut Bowen, student Psihopedagogie Speciala - Timisoara January 22, 2014

Am participat la cursul de formare in “Autism si Sindromul Down” si sunt foarte multumita de ceea ce am invatat aici. D-nul psiholog Tudor Mitasov este un exceptional trainer, explicatiile domniei sale, atat teoretice cat si practice, au fost foarte elocvente si de un inalt profesionalism. Sunt sigura ca acest curs imi este foarte util in cariera mea de terapeut si viitor psihopedagog

Serbanescu Ciprian Asistent social - Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau September 30, 2013

Cursul a reprezentat o experienta interesanta, il consider bine structurat, explicit si mi-a oferit posibilitatea de a descoperi strategii si mijloace de interventie pentru copiii cu autism. Multumiri d-lui Prof. Tudor Mitasov si organizatorilor!

Minzala Maria Felicia Pedagog de recuperare - DGASPC BUZAU-CSCHS NR 8 September 30, 2013

In urma finalizarii acestui curs mi-am insusit si dezvoltat tehnicile si metodele practice de lucru cu copii autisti si sindrom Down. Am achizitionat pictograme,c arti de specialitate in care sunt descrise metodele practice de interventie scrise de lector impreuna cu specialisti olandezi in domeniu cat si carti scrise exclusiv de autori olandezi etc.
Va multumesc!

Alina Postelnicu Psiholog; asistent medical principal - Spitalul de Psihiatrie si Neurologie Brasov July 21, 2013

Un curs extraordinar ce imbina foarte bine partea teoretica cu cea practica, lucru ce le lipseste multor cursuri. Mii de multumiri d-lui profesor Mitasov pentru ca ne-a impartasit din experienta sa, ne-a oferit informatii de cel mai inalt nivel, cu exemple concrete si demonstratii practice, facand astfel ca acest curs sa fie foarte interesant si flexibil pentru persoane din diverse domenii, nu neaparat lucrand cu copii cu autism. Eu lucrez in prezent cu adulti cu dizabilitati psihice, dar in urma acestui curs ma simt pregatita pentru lucrul cu copilul cu autism, daca va aparea aceasta oportunitate. Poate nu va fi foarte bine la inceput, dar mi s-a oferit “temelia” de care aveam nevoie pentru a construi mai departe.
Il recomand cu multa caldura tuturor persoanelor ce lucreaza cu oamenii (autisti si nonautisti). Veti invata lucruri ce va vor schimba complet viziunea asupra vietii si a celor din jur.

Pirvu Gilda-Daniela Economist - SC Terapia Ranbaxy Bucuresti February 4, 2015

Sunt incantata si onorata ca am participat la cursul “Tehnici moderne de interventie in autism” sustinut cu profesionalism de catre domnul Mitasov.
Partea teoretica a cursului imbinata armonios si cu elocventa cu partea practica si cu proiectiile video prezentate, m-a ajutat sa inteleg mai bine lumea in care traiesc copiii cu tulburari din spectrul autist, iar acest lucru imi da curajul de a ma implica cu mai multa siguranta in lucrul cu acesti copii.

Marinela Badae Psiholog - Teleorman June 2, 2013

Dupa terminarea acestui curs ma simt mai bogata informational. Am inteles ca lumea autistilor nu este un orizont chiar atat de indepartat. A fost un curs ce a imbinat foarte bine teoria cu practica. Am avut un profesor care a reusit foarte bine sa ne faca sa intelegem lumea autistilor, cum sa ne adaptam la autisti …

Utrecht van Maria Pedagog (voluntar) - Centru de zi Rafael - Codlea July 23, 2013

Prin cursul acesta am invatat cum sa lucrez cu Ionut, care are autism si un nivel  mental scazut. Rezultatele sunt vizibile: in ultimii ani, Ionut a facut un progres mare in dezvoltarea lui. Acesta a deschis si ochii parintilor lui, care au realizat ca: “Ionut are intr-adevar un handicap, dar poate sa invete la nivelul lui de intelegere.”

Rusu Cristina Ionela Psiholog clinician specialist - Centrul de Recuperare a Persoanelor cu Handicap "Canaan" Sercaia June 2, 2013

In urma participarii la acest curs pot sa afirm ca sunt multumita ca am achizitionat metode practice de interventie si material util in diagnosticare, pe care negresit le voi pune in aplicare in activitatea pe care mi-o desfasor in cadrul centrului.

Aron Ana-Maria Logoped - Centrul Logopedic Interscolar "Carol I", Campulung Muscel July 21, 2013

E greu sa descrii in cateva randuri o experienta atat de complexa si care te “atinge” frumos si profund. Cel mai important de stiut este ca acest curs difera de cele cu care suntem obisnuiti. Totul este extrem de usor de inteles si de pus in practica. Iti sunt oferite, la tot pasul, demonstratii si exemple, iar la final  nu ai doar inca o diploma ci cunostinte, deprinderi si materiale pentru a face terapie cu copiii cu autism, sindrom Down si retard mintal.

STEFANIA OPREA VOLUNTAR - D.G.A.S.P.C. BUZAU December 17, 2014

Sunt foarte incantata ca am avut ocazia sa particip la acest curs , organizat de domnul psih. Tudor Mitasov. A fost un curs bine organizat, interactiv, cu multe exemple practice si demonstratii de lucru cu copii. Toate informatiile prezentate au fost interesante si utile in lucrul cu copiii cu TSA. Va multumim mult pentru seriozitatea si profesionalismul acordat si felicitari pentru tot ceea ce faceti!

Read previous post:
Marturii media

In total sunt marturii media.

Close