Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Marturii Directori/Presedinti

In total sunt 25 marturii ale directorilor sau presedintilor.

Leca Adriana-Florentina Profesor psihopegog - Director, Liceul Special pentru Deficienti de Vedere Buzau January 26, 2015

Consider cursul de autism o minunata oportunitate de dezvoltate profesionala si personala. Dincolo de bagajul de informatii pe care cu deosebit talent si pasiune domnul profesor Tudor Mitasov ni le-a impartasit, am descoperit o lume a posibilului, unde numai oamenii cu tenacitate, rabdare si inzestrati de Dumnezeu cu multa iubire, reusesc sa treaca dincolo de uaile zavorate ale mintii si sufletului copilului autist.
Recomand cu caldura tuturor parcurgerea acestui curs, extrem de util din punct de vedere teoretic si practic. Principiile de baza pe care le promoveaza isi gasesc aplicabilitatea nu doar in activitatea didactica/terapeutica cu copilul autist. Ele pot fi aplicate cu succes in educatia copilului deficient si deopotriva in educatia copilului valid. Inserati-le in educatia propriilor copii! Veti vedea rezultatele!

March 16, 2017

                Acest curs mi-a dezvăluit modalităţile prin care pot accesa lumea diferită a copiilor cu TSA. Pentru a-i putea ajuta, mai întâi, trebuie să accepţi existenţa acestei lumi paralele în care aceştia trăiesc şi să găseşti tipul eficient de comunicare cu aceştia.
               Pot afirma cu certitudine că, la finalul acestui curs, am aflat răspunsurile la o sumedenie de întrebări! De aceea, nu ezitaţi să urmaţi acest curs! Merită! Veţi primi răspunsuri la întrebări la care, nu credeaţi că există răspunsuri!
                               prof. Giubernea Roxana,
CŞEI “MARIA MONTESSORI”,
Constanţa
Director

Georgeta Crisu Presedinte ANCAAR - Consilier educational ,COSSON SOFT SRL June 2, 2013

Acest curs mi-a dat certitudinea ca decizia pe care o formulasem este deja luata: sa regandesc timpul in dimensiunea viitorului. Va multumesc!

Pompilia Zeta Profesor psihopedagog - Gradinita cu program prelungit nr. 3 "Amicii", presedinte As. Noi Orizonturi Calarasi July 21, 2013

A fost  un curs in cadrul caruia am deprins tehnici concrete de lucru.  Am gasit raspunsuri nu numai la intrebarea “ce trebuie sa facem?” ci si la “cum trebuie sa facem?” ceea ce pentru  mine a fost foarte important. Multumiri pentru sustinerea acestui curs domnului Mitasov.

DIANA MARINA VERONICA Director invatamant prescolar, profesor consilier scolar - Gradinita cu Program Prelungit Nr.1 Satu Mare June 5, 2014

” Autismul”-un curs sustinut de un profesionist, practician, nu doar teoretician.
Ceea ce m-a impresionat si din ce am invatat cel mai mult au fost sedintele practice realizate de d-nul prof.Tudor Mitasov cu copiii autisti in cadrul cursului.

Emilian Neta-Pintescu Vicepresedinte al Asoc: "AUTISMUL - UN VIITOR MAI BUN" - Mun. Arad July 23, 2013

Pentru a intelege autismul in complexitatea sa este nevoie de a invata permanent si de a te forma pe tine ca individ ca sa poti fi capabil sa oferi ajutorul celor care au atata nevoie de tine – pentru ca ei doresc sa se deschida dar nu stiu cum sa o faca.
Am avut placerea sa cunosc un om care a reusit sa arda pentru noi si sa inteteasca flacara cunoasterii intr-o maniera plina de profesionalism si seriozitate inca de la prima intalnire. Terapia nu se invata citind un curs ci participand la el ora de ora ca sa poti intelege fiecare etapa si metoda de lucru, altfel intregul nu poate fi complet.

Dorina Negoita Asistent Manager - S.C. Dorsada S.R.L June 2, 2013

Suntem inca o data in postura fericita de a recunoaste ca atunci cand pornesti intr-o aventura- a cunoasterii, aici de fata -si ai alaturi ghizi experimentati,placerea descoperirii este inegalabila. Cursul ne-a deschis noi orizonturi spre studiu si ne-a dat imboldul de a realiza si in Brasov o alternativa a scolililor speciale.

Novac Nicoleta Director educativ - SC Dominion Line. SRL, Fetesti July 23, 2013

Prin intermediul cursului am cunoscut realitatea autismului ,am inteles lumea lor, a autistilor, o lume necunoscuta multora dintre noi. Un curs bine organizat de catre profesori cu experienta, explicit, care te face sa vii cu multa placere. Ma bucur ca acum, cu ajutorul cunostintelor dobandite, pot ajuta si eu copii care se confrunta cu aceasta boala.

Psih. Clin. Spec. Alis Chivu Director Executiv - Asociatia " Noi si Ceilalti" Arad, Romania July 23, 2013

Acest curs mi s-a parut a fi foarte bine structurat, practic si extrem de util prin prezentarea unei cazuistici bogate, cu multiple exemple ancorate in realitate. Informatiile, exemplele si discutiile au depasit cu mult asteptarile, aspect extrem de benfic pentru cursanti. Abordarea deschisa a formatorului a deschis setea de aprofundare a notiunilor discutate.

Dorina Jipa Sef centru - Centrul de Consiliere si Sprijin pentru Parinti si Copii din cadrul DGASPC Bacau June 2, 2013

Cursul mi-a dat posibilitatea de a completa cunostintele dobandite in timpul facultatii si de a intelege mai bine tainele autismului. Am avut oportunitatea sa cunosc persoane ( parinti de copii cu autism, psihopedagogi, psihologi, asistenti sociali etc.) care au impartit din experienta lor dovedind rabdare, intelegere, devotament, etc. in relatia cu acesti copii speciali.
Multumiri domnului Mitasov si mult succes in continuare !

Aura Bayhan Director Executiv - Societatea Saba Trading and Consulting srl - Bucuresti July 23, 2013

Se poate sa-ti doresti sa schimbi meseria dupa 30 de ani si sa-ti gasesti o alta chemare?
Da! Cu o buna motivatie si posibilitatea de a urma cursurile de autism ale domnului profesor Mitasov.
Am invatat nu numai tehnicile si metodele practice de interventie asupra persoanelor cu autism dar si modul in care ai nevoie sa o faci: cu autoritate, demnitate, rabdare, perseverenta, determinare si curajul de a invinge frica de esec.
De aceea, pentru mine, cursul a fost si un mod de a ma cunoaste mai bine.

Tudose Mirela Coordonator - ASIL Slobozia-centru de recuperare a copiilor cu autism July 21, 2013

“Autismul este o lume” aceasta replica imi rasuna in minte de fiecare data cand imi amintesc de cursul domnului Mitasov. Cursul este unul complex, plin de informatii, ce nu le gasesti la orice pas citind o carte de specialitate sau navigand pe internet. Desi lucrez de 6 ani cu persoane cu autism, cate 8 ore zilnic, am avut de invatat foarte multe lucruri utile. La acest curs se invata, nu se iau doar diplome.  Asociatia ASIL Slobozia a organizat acest curs si in Slobozia pentru a putea mobiliza cati mai multi oameni in lucrul copiilor cu autism. Multumesc ca am putut participa la acest curs si am putut cunoaste oameni foarte bine pregatiti in acest domeniu.

Bacsadi Gabriela Presedinte Asociatie - Asociatia S.O.S. Autism Bihor (Oradea) June 2, 2013

Pentru mine este al treilea curs despre autism, dupa ABA si PECS, si pot sa spun ca mi-a oferit multe date noi si implicit, perspective in lucrul cu acesti copii. Ar fi bine ca oricare persoana care interactioneaza cu copiii autisti – specialisti, parinti – sa aiba aceasta baza teoretica si practica.

Mihaela Lidia Stefanescu Director economic - SC LUCIOANA IMPEX SRL July 21, 2013

Un curs  ce mi-a oferit sansa de a afla  multe despre specificul persoanelor cu autism, despre terapiile comportamentale si modalitatile de lucru cele mai adecvate copiilor cu autism.

Barbu Elena-Alina Vicepresedinte - Asociatia "LIFE BEYOND DISABILITY" Galati February 2, 2015

Cursul de autism sustinut de domnul Tudor Mitasov a fost o temelie solida in startul meu in lucrul cu copiii cu dizabilitati. Acest curs ste foarte bine structurat, prezentand detaliat principiile de aplicare a terapiei A.B.A..

Bernevig-Tabara Iuliu-Cosmin Presedinte - Asociatia "LIFE BEYOND DISABILITY" Galati February 2, 2015

Cursul domnului Mitasov trebuie absolvit atat de cei cu experienta in domeniul recuperarii copiilor cu dizabilitati, cat si de incepatori, deoarece sunt prezentate cazuri practice, primordiale pentru un bun terapeut.

October 26, 2016

Un curs complex si bine structurat care raspunde multor intrebari si deschide practic usa catre lumea persoanelor cu tulburari din spectrul autist. 
Imbinarea cunostintelor teoretice cu modalitatile si tehnicile de interventie practica mi-au oferit increderea si siguranta necesare in lucrul cu acesti copii.
Psiholog Anton Dragos-Adrian,
Director Vanzari,
SC Bit Distribution SRL, Botosani

Radu Angela Diriginte de posta - Oficiu Postal Slobozia July 21, 2015

O lume speciala, iar cei care fac parte din ea nu realizeaza ce “vina” au, si depinde de noi sa incercam sa construim o punte de comunicare cu acestia.

November 19, 2017

   Ma numesc Sigmund Cecilia si sunt inspector in cadrul Directiei de Sanatate Publica Braila.
Am participat, cu mare interes, la aceste cursuri in speranta de a ajuta copii autisti (in numar din ce in ce mai mare).
   Cursurile sunt placute si interesante datorita lectorului (domnul Mitasov – un domn “cu sare si piper “)

Antonia Domokos Sef Receptie - Hotel Predeal Comfort Suites July 23, 2013

Am ales acest curs deoarece doresc sa profesez in domeniu. Mi-a fost foarte util pentru ca m-a ajutat sa descopar si sa inteleg lumea persoanelor cu autism, am invatat tehnici practice de interventie si metode de evaluare .
Modul de abordare si informatiile primite mi-au dat incredere sa merg mai departe pe calea pe care am ales-o.

Bianca Schumacher Director - Gradinita Ray Kindergarten - Stefanesti, Arges July 23, 2013

Un curs extraordinar pe care l-am asteptat cu nerabdare in fiecare luna si care mi-a deschis noi perspective asupra educatiei si a integrarii copiilor cu dizabilitati in scoala de masa. Multumesc pentru curs si pentru viziunea pe care m-ati ajutat sa mi-o formez.

Cristina Sava Manager RU - SC Top Auto Grup srl Brasov July 23, 2013

Ma bucur nespus pentru ca am ocazia sa va transmit starea de confort pe care am descoperit-o deslusind alaturi de colegii mei si indrumati de dl. profesor Tudor Mitasov, lumea plina de mister si greu de inteles, a oamenilor cu tulburari din spectrul autist.
M-as bucura si mai mult, daca am face sa fie auzit glasul nostru, alaturi de zgomotele stereotipice ale persoanelor cu autism, pentru a schimba mentalitati si sa incepem sa transformam societatea noastra intr-o societate permisiva, toleranta si deschisa catre toate persoanele cu deficiente.
Va multumesc ca existati si pentru lucrurile minunate pe care le faceti.

Pop Luiza Presedinte Asociatie - STOP AUTISM ALBA June 2, 2013

Pentru mine este al treilea curs despre autism, dupa ABA si PECS, si pot sa spun ca mi-a oferit multe date noi si implicit, perspective in lucrul cu acesti copii. Ar fi bine ca oricare persoana care interactioneaza cu copiii autisti – specialisti, parinti – sa aiba aceasta baza teoretica si practica.

Read previous post:
Marturii psihologi

In total sunt marturii ale psihologilor.

Close