Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Marturii cadre didactice

In total sunt 221 marturii ale cadrelor didactice.

Panait Gabriela Profesor psihopedagogie speciala - C.S.E.I, Buzau October 9, 2013

Sunt incantata ca am participat la acest curs interactiv. Am invatat foarte multe lucruri interesante care imi sunt utile in activitatea pe care o desfasor. Recomand cu toata increderea acest curs!

Demeter Monika Profesor psihopedagog - Centrul Scolar Pentru Educatie Incluziva Nr. 2 Targu Mures, Judet Mures July 25, 2015

Ma bucur ca am avut ocazia de a participa la acest curs interesant unde am avut posibilitatea de a invata lucruri noi si utile in ceea ce priveste modul de lucru cu copiii cu autism.
Recomand tuturor persoanelor care lucreaza cu astfel de copii sa urmeze acest curs, care include o multitudine de informatii practice.

August 10, 2016

        Din ce auzisem eu despre aceasta terapie inainte de a ma prezenta la curs, credeam ca acest tip de terapie este una brutala care nu face decat sa enerveze copilul si in acelasi timp, una de tip ”dresaj” datorita recompenselor dese oferite copilului.
        Prezenta mea la acest curs ma ajutat sa inteleg ca acest tip de terapie comportamentala nu face decat sa ii ajute pe copii, mai ales in integrarea lor in societate, ajutandu-i sa inteleaga lucruri firesti pe care ei nu le inteleg singuri.
Facultatea de Educatie Fizica si Sport, specializarea Kinetoterapie si Motricitate Speciala, din cadrul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava – Studenta
Oras: Suceava

Gheorghe Gabi PROFESOR PSIHOPEDAGOG - C.S.E.I., BRAILA July 21, 2013

Cursul de autism mi-a oferit oportunitatea de a intelege mai bine problemele cu care se confrunta zilnic persoanele cu autism, dar mai ales familiile acestora pentru care am tot respectul. Multumiri celor care au organizat cursul si domnului profesor!

Moise Alexandra Profesor - CSEI "Maria Montessori" Constanta April 8, 2014

Cursul este bine structurat si util tuturor celor care lucreaza sau vor sa lucreze in recuperarea copiilor cu autism. Este un curs care formeaza, nu doar te informeaza.

Zabava Maria Cristina Profesor Psihopedagog C.S.E.I Babeni June 2, 2013

In cadrul acestui curs am gasit raspunsul la foarte multe intrebari in legatura cu Autismul, Deficienta mintala, Sindromul Down. Apreciez imbinarea caracterului teoretic al cursului cu cel aplicativ, claritatea informatiilor oferite, seriozitatea cu care este tratat fiecare subiect. Felicitari lectorului si organizatorilor!!!

Martin Rodica Profesor psihopedagog - C.S.E.I. Alexandria June 2, 2013

Consider ca acest curs, prin structura sa si prin tehnicile prezentate, este un curs obligatoriu pentru cei care ofera servicii educationale si terapie copiilor cu autism.

IONEL DANIELA EDUCATOARE LA G.P.P. NR 3 CASUTA FERMECATA BUZAU September 17, 2013

Cursurile de autism, la care m-am inscris pentru perfectionare profesionala, mi-au  deschis portile unui taram necunoscut mie si plin de surprize. Am invatat, pe langa cunostintele de specialitate, ca fiecare om este unic, ca fiecare individ are o structura specialA si fiecare dintre noi datoreaza respect celuilalt.

Draghici Emilia Profesor psihopedagog - C.S.E.I. Alexandria June 2, 2013

Un curs interesant, cu multe demonstratii practice si exemple utile.

Rotaru Gina Invatator-Educator - Scoala Gimnaziala Speciala “Constantin Paunescu” Tecuci January 13, 2014

In urma acestui curs am invatat si mi s-au clarificat foarte multe lucruri, am inteles ca daca vreau sa schimb ceva la copiii cu care lucrez si daca transform acel lucru intr-un obiectiv, cu siguranta voi reusi.
Ce este cel mai important pentru mine este faptul ca ni s-a aratat cum sa lucram pe limbaj si comunicare, cum sa abordam copilul sa il facem sa colaboreze.

Ionela Simona Dobre Profesor-educator - Scoala Gimnaziala Speciala C-tin Paunescu, Tecuci January 15, 2014

Acest curs a fost o alegere foarte buna pe care nu o voi regreta niciodata. Am invatat aici foarte multe lucruri noi. Fiecare modul este plin de informatii utile in lucrul secvential cu copiii cu autism. Multumesc domnului Mitasov pentru completarea puzzle-ului de informatie de care mai aveam nevoie.

Iulia Rat Prof. educator - CPC SIMERIA June 2, 2013

Va multumesc pentru acest curs, chiar aveam nevoie in munca mea de metode practice de abordare a copilului cu autism.

Mircea Mihaela Instructor de educatie - C.S.C.C.H. Vaslui June 2, 2013

In cadrul acestui curs de autism am avut posibilitatea de a  invata lucruri noi,interesante si utile despre modul de lucru cu copii cu autism. Acestea imi sunt necesare in activitatea pe care o desfasor in cadrul  centrului. VA MULTUMESC !!!

Nita P. Luminita Maria Profesor-educator - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Buzau October 9, 2013

Cursul de autism a fost foarte important deoarece am studiat in amanunt autismul (facand aplicatii pe persoane) si modalitatile de lucru pentru o cat mai buna integrare in societate .
Pentru toate cele aflate in cadrul acestui curs ii multumesc domnului profesor!

Gena Matrescu Profesor - Scoala Speciala Pascani July 21, 2013

Ma bucur ca am putut participa la acest curs si am avut onoarea de a cunoaste un profesor deosebit, dl. Tudor Mitasov. Consider acest curs foarte important pentru cadrele didactice, pentru cei ce vin in contact cu copiii cu dizabilitati si nu in ultimul rand pentru parintii copiilor cu dizabilitati.

Nan Ileana Profesor itinerant/de sprijin - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva, Arad July 23, 2013

Acest curs a fost foarte bine structurat, atat teoretic, cat si practic. A fost o experienta din care am avut multe de invatat, iar domnul Mitasov a dat dovada de maiestrie spre a ne indruma in descifrarea tainelor autismului.

Ioana Buzatu Profesor de sprijin itinerant - CSEI Arad July 23, 2013

Superioritatea acestui curs fata de alte cursuri de formare urmate consta in accentul pus pe partea practica. Tehnicile de interventie descrise au fost demonstrate prin filmulete si in cadrul modulului de lucru cu copiii.  In plus, cursul a fost sustinut cu mult profesionalism. Va multumesc !

Loredana-Voichita Lacusteanu Profesor psihopedagogie speciala - CSEI Arad July 23, 2013

Cursul pe care l-am urmat, mi-a dat posibilitatea saƒ vaƒd altfel lucrurile. Pe langaƒ informat›iile transmise, prin intermediul copiilor cu care ati lucrat in partea practicaƒ a cursului, mi-at›i oferit exemple caƒ si ei ,,pot”. S™i caƒ acest ,,a putea”, urmat de cat anume, depind intr-o foarte mare masuraƒ de terapeut. Maƒ bucur caƒ am avut s™ansa de a participa la cursul al caƒrui lector at›i fost, si-a dovedit deja utilitatea, iar pe mine m-a faƒcut saƒ maƒ simt dornicaƒ de a afla cat mai multe despre autism, pentru a ajuta acesti copii saƒ se ,,intoarcaƒ” spre noi, cei din jurul lor, pret› de mai multe clipe si nu doar inspre sine.
Totodataƒ, faptul caƒ am putut schimba paƒreri, impresii s™i informat›ii cu persoanele care au participat la curs, colegi s™i paƒrint›i ai copiilor autis™ti, a insemnat foarte mult pentru mine, ca om in primul rand, iar mai apoi ca profesor!

Gina Monica Neagu Cadru didactic - Scoala Speciala de Arte si Meserii Slobozia July 21, 2013

Cursul de autism la care am participat pe parcursul acestui an a avut o mare influenta asupra felului in care inteleg acum lumea autista si tot ce tine de aceasta.
M-a ajutat sa ajut la randul meu copiii care au nevoie de cineva care sa-i faca sa inteleaga “bombardamentul” de stimuli pe care acestia ii percep, astfel reusind, pe cat posibil sa se adapteze la cerintele lumii sociale. Am invatat ca, prin pasi mici (small steps), persoanele cu autism pot intelege mai bine lumea in care traiesc, diminuandu-li-se usor, usor perceptia confuza asupra vietii.

Sandru(Rosu) Andreea-Liliana PROFESOR-EDUCATOR - Oradea June 2, 2013

Va marturisesc sincer ca acest curs mi-a fost de un real folos. Din toamna anului scolar 2009-2010 am primit ore si la o scoala unde sunt copii cu cerinte educative speciale. Pana in acest an scolar nu am mai fost in situatia de a avea o clasa formata doar din copii cu cerinte educative speciale.

Rus Carmen Mihaela PROFESOR - Centrul de pedagogie curativa Simeria June 2, 2013

Curs interesant cu multe exemple utile ce pot fi folosite nu numai in cazul copiilor cu autism.

Stachie Axinia Profesor de sprijin - Scoala Gimnaziala Speciala July 23, 2013

Prin intermediul acestui curs, etapa cu etapa, am aflat informatii, am insusit tehnici de lucru, am invatat ce este comunicarea totala prin solicitarea tuturor simturilor, am invatat sa cream mesaje concrete – toate acestea, pentru a depasi cu succes barierele dintre copiii autisti si noi. Scopul principal este sa le cream autonomie, integrare in invatamantul de masa si in societate.
Multumiri domnului psihoterapeut Tudor Mitasov, adevarat profesionist, cu deschidere in a ne impartasi din experienta domniei sale!

DIACONESCU ALEXANDRA Profesor de psihopedagogie speciala - Scoala Gimnaziala Speciala Pascani, Iasi November 4, 2014

As dori sa va multumesc deoarece m-ati ajutat sa aduc liniste, disciplina si intelepciune in activitatea mea didactica. Anul trecut (2013-2014), am debutat in invatamantul special la clasa pregatitoare, deficiente mintale severe, profunde si/ sau asociate. Am sase elevi, dintre care, pe langa deficienta mintala,  3 sunt diagnosticati cu Autism, unul cu Sindrom Down, si unul are tulburari grave de comportament. In primele saptamani de scoala m-am simtit depasita de situatie, epuizata si dezamagita de calea pe care am ales-o! Dar de cand am urmat sugestiile dumneavoastra, principiile predate si exemplele de activitati, am reusit sa imi dezvat elevii de unele obiceiuri si deprinderi negative, elevii nu mai urla in clasa, nu se mai izbesc cu capul de pereti si ii pot stapani pe toti sase. De asemenea, am satisfactia de a-i observa lucrand fiecare, la masuta lui, individual, fara a-i deranja pe ceilalti. O eleva cu deficienta mintala profunda (iq=20, autism infantil) de la simpla activitate de a sta intinsa pe saltea (in septembrie 2013), acum (octombrie 2014) sta la masa de lucru, face incastru si alte activitati concrete, mananca singura si raspunde cu “da“. Pana si elevul cu tulburari comportamentale s-a linistit (cel obsedat de chei, daca va mai amintiti), acum cere singur sa realizeze activitati spunand: “ca sa le puneti la dosar“, e mai ascultator, nu se mai masturbeaza, nu mai loveste copiii si sta mai multe minute concentrat pe sarcina de lucru. Am invatat sa inteleg copiii cu autism, sa le descifrez mesajele pe care mi le transmit, sa inteleg mesajul din spatele plansetului lor sau a nervozitatii lor, sa le identific punctele forte si sa le valorific cat pot de mult. Nu as fi reusit acest lucru fara ajutorul dumneavoastra! Acum traiesc zilnic satisfactia muncii pe care o realizez alaturi de ei. Acest lucru nu poate fi exprimat in cuvinte si cuvintele nu ar fi suficiente pentru a va multumi indeajuns.

February 16, 2018

Acest curs mi-a deschis un nou orizont, o alta gandire, am invatat lucruri minunate de la un dascal exceptional.

Radan Adi Daniela

Profesor Invatamant Prescolar
Liceul Tehnologic Agricol Buzau

Pana Paula Eugenia Profesor educator - Centru Scolar pentru Educatie Incluziva “Maria Montessori”Constanta April 11, 2014

Vreau sa- i multumesc D lui Prof.Mitasov un foarte bun practician ca dealtfel intreaga echipa cu care dansul lucreaza, si care ne-a impartasit din experienta dumnealui, ajutandu-ne prin intermediul informatiilor pe care ni le a dat sa-i intelegem pe copiii autisti, sa putem lucra corect cu acestia pentru a avea rezultatele asteptate.
Un curs complex, ce ofera informatii pretioase despre copiii cu autism, despre acea lume secreta in care se gasesc prinsi copiii cu autism si din care noi ceilalti ne zbatem sa i scoatem, sa i aducea la realitatea de care ei se tem; pe langa informatii, metode de lucru ,instrumente de lucru , am primit ce este defapt foarte important, vizualizarea modului de lucru, practic,
Cursul te introduce in lumea autistilor o lume total diferita de cea reala o lume lipsita de griji si controlata doar de ei, … O lume perfecta, ideala dar in care nu ai vrea sa te cufunzi…. Ceea ce mi doresc este sa aduc in lumea noastra cat mai multi copiii cu autism cu riscul ca le tulbur acea liniste pe care si au gasit- o in lumea lor perfecta…

SERBAN GEORGIANA Profesor psihopedagog - CENTRUL SCOLAR PENTRU EDUCATIE INCLUZIVA din RM.SARAT, jud. BUZAU. October 9, 2013

Cursul ,,AUTISMUL si SINDROMUL DOWN” a fost foarte interesant de la inceput, deoarece ne-a oferit foarte multe informatii despre persoanele cu autism si sindromul Down, cat si modalitati de interventie, de comunicare in vederea recuperarii si integrarii acestor persoane. Mai mult decat atat in cadrul cursului au fost adusi copii cu autism iar domnul profesor a lucrat cu acesti copii, oferindu-ne tehnici si metode practice de lucru. Au fost prezentate cele mai consacrate tehnici psihoterapeutice de interventie cum ar fi: Give me five, TEEACH, ABA etc.

Mocuta Leia Mirela Invatatoare - Scoala speciala "Raza de Soare" Arad July 23, 2013

Acest curs nu doar ca mi-a completat cunostintele anterioare ci le-a si ordonat in mintea mea si a adus un suflu nou intelegerii copiilor cu autism.
Pentru mine a fost un castig sa particip. Tehnicile practice au fost explicate cat se poate de simplu si sunt accesibile oricarei persoane interesate. Pana acum e singurul curs la care am invatat cu adevarat ceva. Va multumesc!

March 19, 2017

  Prin intermediul Cursului de Terapie cognitiv-comportamentala am descoperit o abordare realista de a intelege si patrunde “tainele” lumii interioare si a comportamentului copiilor diagnosticati cu autism.
  Am inteles cum pot construi un pod intre mine si ei, cum pot veni in intampinarea nevoilor specifice lor. Jim Sinclair spunea ca are nevoie de o “harta pentru extraterestri” , caci nu are echipamentul necesar pentru a supravietui in aceasta lume. Cursul acesta m-a invatat cum sa desenez aceasta “harta”, care sa permita copiilor cu autism accesul real la o viata productiva!
  Tifu Cosmina
CSEI “Delfinul” Constanta
Profesor psihopedagog
default image

February 16, 2018

Cursul mi-a fost de mare ajutor, lucrez cu copii cu autism, iar prin intermediul acestui curs am invatat multe lucruri pe care nu le stiam. Mi-a placut ideea de a-ti lua notite, decât sa primesti suport de curs, este foarte bine structurat cursul. Mi-a facut placere ca am participat la curs.

Uzum Diana
Buzau,
Educator
DGASPC Buzau

March 19, 2017

Informațiile, precum și modelele practice oferite în cadrul cursului au reprezentat o completare adecvată activității mele pedagogice. Astfel, am reușit să utilizez în mod sistematic instrumente de comunicare vizuală și să le adaptez la nivelul de dezvoltare al fiecărui copil cu autism. În prezent utilizez orare personalizate (2D și 3D), fapt care sprijină dezvoltarea comunicării cu elevii mei, diminuarea stării lor de nesiguranță și formarea autonomiei acestora.

Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul” Constanța

Profesor psihopedagogie specială

Mutalap Ghiulnaz

Emanuel Parvuletu Profesor - Centrul de pedagogie curativa Simeria June 2, 2013

Un curs foarte util, care ofera informatii si tehnici cu aplicabilitate practica.

Popescu Mariana Consilier scolar June 2, 2013

Ne-ati invatat sa fim mai aproape de ei. Veniti cati mai multi alaturi de noi pentru ca lumea autistilor e o lume frumoasa daca faceti putin efort sa o cunoasteti! Multumim!

Berbecaru Emil Profesor psihopedagog - C.S.E.I. nr.2 Tg-Mures July 25, 2015

Ce nu mi-a placut la cursul de autism :
– Cursul s-a intins pe o perioada calendaristica mare si uneori mi-a fost greu sa-mi fac posibila prezenta.
Ce mi-a placut:
– Cursul a fost foarte bine proiectat si legat de exercitiul practic,motiv pentru care am facut tot posibilul sa nu lipsesc. Felicitari !

Negulici Dana Elena Profesor itinerant / de sprijin - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva de Recuperare Hipoacuzici Brasov January 26, 2015

Ma bucur ca am ales sa particip la acest curs, care se prefigura a fi lung, insa am venit cu placere si interes la fiecare modul si simt ca timpul petrecut mi-a adus un real castig, atat personal, cat mai ales profesional.
La acest curs am invatat sa patrund in lumea misterioasa si bizara a autistului si sa construiesc, pas cu pas, punti de comunicare cu acesta. Informatiile au fost structurate foarte clar si completate prin exemple din activitatea terapeutica a domnului profesor, activitati demonstrative, materiale video, iar maniera de prezentare… interactiva, destinsa, cu umor.

Simona Cernatescu Pedagog - Centrul pentru copiii cu autism Mara June 2, 2013

Buna ziua! Sunt Simona Cernatescu si m-am decis sa raspund la invitatia dumneavoastra de a ne expune parerile despre cursul de curand terminat. Sincer vorbind nu stiu ce m-a determinat sa urmez acest curs, dar sigur dragostea si rabdarea cu care m-am nascut m-a impins sa merg mai departe.

Orban Katalin EDUCATOARE - GPP NR.52 June 2, 2013

La acest curs am aflat foarte multe informatii despre copii cu autism si aceste informatii si medode de lucru invatate ma ajuta si ca educatoare dar, am si un nepot de care ma pot ocupa mult mai bine si sa inteleg mai usor anumite comportamente autiste.

Burnichi Oana - Elena Educatoare - G.P.N.Nr.1 ,,Pinochio" Buzau September 30, 2013

Integrarea copiilor cu autism si alte cerinte educative speciale in invatamantul de masa este una din provocarile invatamantului modern. In fata unei astfel de posibilitati mi-am dat seama ca nu as sti cum sa lucrez cu un astfel de copil si ca nu cunosc in profunzime ce este autismul. Pentru a putea intelege ce inseamna integrarea unui astfel de copil  in lumea ,,normala” a fost nevoie sa intru eu in lumea autismului prin intermediul acestui curs. Chiar daca am vorbit mai devreme de doua lumi diferite, totusi autismul este o realitate, o parte a lumii noastre care ne striga: ,,si eu sunt parte din lumea ta, accepta-ma asa cum sunt, fa-ma normal!” Numarul copiilor cu autism este intr-o permanenta crestere si nu se stie cand ne vom lovi dureros de aceasta realitate. Luand in considerare amplitutinea problemei, consider ca acest curs este util nu doar parintilor si cadrelor didactice direct implicate in lucrul cu copiii cu autism si nu numai, ci oricarui om care alege sa nu traiasca in ignoranta.

Chiriac Anda Invatator de sprijin - C.S.E.I. Alexandria June 2, 2013

Acest curs mi-a oferit posibilitatea de a invata lucruri noi care imi vor folosi in activitatea mea viitoare.

default image

March 8, 2017

           Cursul pe care l-a sustinut  Domnul Profesor Mitasov , a fost un curs complet, care a imbinat intr-un mod echilibrat baza teoretica cu aplicatiile practice, un curs bine structurat, cu informatii clare care au fost prezentate intr-o succesiune logica, usor de urmarit.

Pe parcursul cursului am inteles faptul ca, cu o baza teoretica si aplicativa corespunzatoare, avand atitudinea potrivita si lucrand individual prin elaborarea de  programe personalizate si tinand cont de particularitatile individuale ale fiecarui copil, ni se garanteaza succesul in lucrul cu acesti copii atat de speciali.

Am apreciat la acest curs caracterul interactiv al sedintelor, prin demonstratiile practice de lucru cu copii cu autism, precum si reactiile mult dorite de la acestia.

Pe aceasta cale tin sa-i multumesc Domnului Profesor, ca ne-a impartasit din experienta lui didactica si psihlogica, facandu-ne sa intelegem cum sa-i ajutam pe acesti copii, cum sa lucram corect si cum sa obtinem rezultatele asteptate.  De asemenea ii multumesc pentru faptul ca am devenit mai bogata informational cat si moral.

 

Profesor- Educator

C.S.E.I.  ” Sf. Andrei”- Gura Humorului

Baciu Elena

February 8, 2018

Cursul a fost o sansa pentru noi de a patrunde in tainele copilului cu autism. Eu consider aceste cursuri folositoare si le recomand tuturor.
Multumesc formatorului care a explicat in detaliu secretele lucrului cu un copil autist, cu mult tact si multa rabdare astfel incat am invatat cu usurinta tehnicile si metodele de lucru
Ion Cecilia
Educator
D.G.A.S.P.C Buzau

Coman Adriana Profesor-educator - Centrul Scolar Pentru Educatie Incluziva, Buzau September 30, 2013

Cursul urmat a reprezentat pentru mine o modalitate de a afla noi informatii despre terapia copiilor cu autism si de a intelege anumite aspecte ale comportamentului acestor copii. Experienta obtinuta in urma parcurgerii acestui curs imi va fi de un real folos in lucrul efectiv la clasa.
Va multumesc pentru oportunitatea acordata prin organizarea acestui curs la Buzau.

October 11, 2016

Ma bucur ca am avut ocazia sa particip la acest curs pentru ca am aflat informatii pretioase despre autism si tenhici de lucru. Cursul a fost foarte intersant si util .

Educatoare la Scoala Generala ,,Octav Bancila,,  Corni Botosani
Mitoseru Daniela Monica

Raica Anca PROFESOR-EDUCATOR June 2, 2013

Ma bucur foarte mult ca am avut sansa sa particip la acest curs, cu atat mai mult cu cat mi-am dat seama ca a contat atat in perfectionarea profesionala, cat si in cea personala.

Tatut Anamaria-Narcisa Educatoare - G.P.P. Ostroveni 2 Rm. Valcea June 2, 2013

Ma numesc Tatut Anamaria-Narcisa si sunt educatoare la G.P.P. Ostroveni 2 Rm. Valcea. Sunt bucuroasa ca am putut sa particip la acest curs , dar trista ca am putut sa aflu ca in Romania exista multe persoane autiste. Acest curs a venit sa ne dea o mana de ajutor , iar celor suferinzi de aceasta boala , o sansa in plus de reintegrare sociala.

Pascaru Liliana Educatoare - Gradinita cu Program Normal nr.2 Borcea, Judetul Calarasi July 21, 2015

Mi-a placut foarte mult acest curs, a fost o experienta frumoasa din care am avut de invatat o multime de informatii folositoare. Cursurile s-au desfasurat intr-un cadru placut, datorita profesionalismului dnului profesor Mitasov. Multumesc, domnule profesor!

Pesu Violeta Consilier scolar - Liceul Pedagogic " Mircea Scarlat" Alexandria, Teleorman June 2, 2013

Despre autism am stiut prea putine lucruri, astazi ii privesc cu alti ochi si cu multa incredere ca pot sa fac ceva pentru ei.  Acest curs mi-a oferit posibilitatea de a patrunde in lumea lor, este incredibil modul in care se poate lucra cu acestia.

Ion Stanica Profesor psihopedagog - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva, Buzau September 17, 2013

Lucrand in Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva cu copiii cu dizabilitati, in calitate de profesor psihopedagog, aveam nevoie de mai multe cunostinte teoretice si practice in activitatea terapeutica cu copiii cu autism. Acest curs m-a ajutat sa le pot intelege mai bine problemele si la randul meu sa-i pot ajuta folosind metode si tehnici noi de lucru in munca cu acesti copii. Multumesc tuturor celor care au contribuit la organizarea si desfasurarea acestui curs.

Pricop Daniela Profesor/educator - Gradinita Speciala Falticeni jud Suceava April 15, 2015

Ma bucur ca am participat la acest curs. Este un curs bine structurat care imbina teoria cu practica, util celor care vor sa invete metode de lucru cu copii cu autism si celor care vor sa patrunda si sa inteleaga lumea misterioasa a acestor copii. Multumesc profesorilor care ne-au indrumat.

Illyes Noemi Kinga Profesor psihopedagog - CSEI nr. 3 SAM Tg.-Mures (Reghin) August 4, 2015

Imi pare bine ca am participat la acest curs. Mi-a placut combinatia intre teorie si demonstratiile cu copii autisti din sala de curs, iar exemplificarile din experienta domnului Mitasov au fost un real ajutor pentru a intelege modul de gandire al autistilor.
As fi dorit sa vad si mai multe cazuri reale in timpul cursului.

Rusu Alexandra Liceul Tehnologic Special "Trinitas" Targu Frumos January 6, 2016

Este un curs care mi-a atins asteptarile si la care as mai participa inca odata doar pentru a recupera seminariile la care nu am putut sa ajung. Nu regret nici o clipa decizia de a ma inscrie la acest curs. Totusi mi-ar fi placut sa existe mai multe demonstratii in care domnul profesor sa lucreze practic cu copii autisti, pe langa cele existente.

February 16, 2018

Am participat cu interes si placere la acest curs de autism, cursul fiind unul util, modern si bine organizat de catre domnul profesor Mitasov. Apreciez faptul ca au fost oferite demonstratii, exemple, prezentari video, fapt ce a dus la o mai buna insusire a informatiilor din domeniul autismului.

Petrescu Ionelia Beatrice
Educatoare
G.P.P “Cei sapte pitici”
Buzau

Dragan Aurelia Profesor-educator - C.S.E.I. ALEXANDRIA June 2, 2013

Pot aprecia practicile acestui curs ca fiind foarte utile atat in activitatile cu copiii autisti, cat si cu ceilalti.

Adelina Ramona Stefan Profesor psihopedagog - Colegiul Tehnic "Ion Holban" Iasi July 23, 2013

Participarea la cursul d-lui Mitasov a fost un mare castig pentru mine. Imbinand teoria cu practica, clasicul cu modernul ne-a oferit tehnici, strategii si mijloace practice de interventie specifice persoanelor cu autism. Cursul este foarte bine structurat iar materialele prezentate sunt de un real folos. Multumiri domnului profesor pentru fereastra deschisa spre aceasta lume a persoanelor cu autism!!!

November 19, 2017

Să particip la formarea cu domnul profesor Mitasov şi să fie în Brăila (oraşul în care locuiesc), au fost două dintre evenimentele pe care le aşteptam de ceva vreme.
Ce s-a petrecut, a fost că am descoperit oamenii din spatele cursurilor, oameni care au devenit un exemplu profesional.
Dacă la aceasta adaug cunoştințele teoretice şi practice dobândite într-un an, rezultă o experiență pe care orice specialist în domeniu ar trebui s-o parcurgă.
Lidia Staicu,
Profesor psihopedagog la Centrul Școlar de Educație Incluzivă,  Brăila

Herea Simona Patricea Invatator-Educator - C.S.E.I ,, Maria Montessori,, Constanta June 1, 2014

Acest curs m-a ajutat sa-mi elucidez anumite ,,mistere,, , mi-a certificat anumite pareri, opinii, tehnici. Foarte interesant a fost modul in care au fost tinute cursurile, totul a fost util, nu m-am plictisit si respect faptul ca s-au facut corelatii cu cazuri concrete. Demonstratiile au depasit asteptarile mele, felicitari domnului Mitasov.

Andries Violeta Maria Profesor de sprijin - CSEI Nr.3 SAM Reghin August 4, 2015

Cursul de “Tehnici de interventie in Autism si Sindrom Down” este un curs foarte bine structurat, in care informatiile teoretice sunt insotite de exemple practice, de filmulete video si demonstratii cu copiii cu autism, exact de ce avem nevoie pentru a intelege ce inseamna cu adevarat autismul.
Prin intermediul acestui curs am gasit raspunsurile la intrebarile pe care le aveam in legatura cu specificul copiilor cu autism si metodele de terapie.

Anca Elena Nistor Educatoare - Gradinita Nr.26 Brasov July 23, 2013

Cand am inceput acest curs, ideile mele legate de ce inseamna autism erau precum un puzzle amestecat. DE CE, CUM, CAND, UNDE, CINE  erau  intrebari care imi perindau prin minte fara raspuns. Astazi, spun cu certitudine ca tot puzzle-ul l-am facut fara probleme , primind raspunsul la intrebari de la cine altul decat de la distinsul  profesor Mitasov. Cu profesionalismul  si abilitatea extraordinara de a comunica, dl Mitasov a reusit  sa ma aduca in lumea  pe care eu nu o cunosteam si  nu o intelegeam pana acum.

Salomea Muscan Profesor itinerant Centrul Scolar ARAD July 23, 2013

Am ramas impresionata de modul deschis in care s-a lucrat, interactiv 100%. E drept, am avut si avantajul unei grupe de cursanti extraordinari!

La finalul acestui curs, parca nu-mi venea sa cred ca acesta tocmai s-a incheiat…
Multumesc, domnule profesor, pentru informatiile pe care ni le-ai oferit tuturor si sper ca in curand ne vom vedea la un alt curs.

Rambu Mihaela Profesor itinerant - Scoala Speciala "Constantin Paunescu" Iasi July 21, 2013

Tot ceea ce am invatat pe parcursul acestui curs imi este de un real folos in activitatea mea profesionala. Datorita multiplelor aspecte practice, pe care le-a cuprins cursul, acum am curaj sa lucrez cu copiii autisti. Va multumesc si va doresc mult succes in tot ceea ce faceti, domnule Tudor Mitasov!

SZABO ANNAMARIA PSIHOPEDAGOG - Centrul scolar pentru Educatie Incluziva Nr 1, Oradea June 2, 2013

Cursul de autism mi-o oferit un bagaj mare de cunostinte teoretice despre tulburari pervazive de dezvoltare iar partea practica este cel mai important pentru mine pentru ca metodele invatate ma ajuta foarte mult in terapiile cu copii cu autism si cu deficiente mintala cu care lucrez zi de zi. Cursul a fost bine structurat.

Diaconu Cristina-Elena Profesor de sprijin - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva "Paul Popescu Neveanu" Timisoara January 17, 2014

Sunt mandra ca am avut ocazia sa particip la cursul domnului profesor Tudor Mitasov, care, pe langa bagajul informational prezentat, m-a facut sa inteleg ce inseamna cu adevarat munca cu un copil autist. Cu un profesionalism impecabil a reusit prin fiecare curs sa expuna atat de clar  tot ceea ce presupune lumea autismului si m-a facut sa am incredere si curaj sa lucrez cu copiii autisti. Am apreciat modalitatea domnului profesor de a organiza cursul si ii multumesc pentru tot ceea ce am invatat.

Alexandrescu Andreea Profesor psihopedagogie speciala - C.S.E.I. Alexandria June 2, 2013

Curs util in vederea modalitatilor de secventializare a programelor de lucru atat a copiilor cu autism, cat si a celor cu deficiente mintale.

Andreea Alina Brencu Scoala Speciala de Arte si Meserii Slobozia July 21, 2013

Un curs extraordinar, util celor ce vor sa invete tehnici de lucru cu copii cu sindromul Down si autism. Aplicatiile practice m-au ajutat sa-i inteleg si sa lucrez mai bine cu acesti copii.
Felicitari domnului Tudor Mitasov pentru profesionalismul de care a dat dovada pe tot parcursul cursului.

Abrudan Letitia Psiholog - Asociatia "Proiectul Viziunea Nevazatorilor" Alba Iulia June 16, 2015

Acest curs m-a ajutat sa imi clarific dilemele autismului. A fost util sa aflu raspunsul la multe din intrebarile mele. Experienta si demonstratia la curs a fost benefica.
Multumesc domnilor profesori ca au raspuns cu profesionalism.

Barac Nicoleta Educator specializat - DGASPC BUZAU September 30, 2013

Un curs deosebit, cu multe informatii utile si clare date de d-l Mitasov, care ne deschide usa spre lumea autista de multe ori neanteleasa. Recomand acest curs tuturor persoanelor care intra in contact cu copii sau adulti cu TSA (educatori, invatatori) si in special parintilor acestora. Multumesc d-lui prof. Mitasov precum si celorlalti doi colaboratori.

Draghici Oana Profesor psihopedagog - C.S.E.I. Alexandria June 2, 2013

Cu toata stima si admiratia pentru prof. Mitasov.

Budacu Mihaela Profesor/educator - Gradinita Speciala din Falticeni, jud. Suceava April 1, 2015

„ Sunt foarte mandra de mine ca am avut inspiratia sa ma inscriu la acest curs in care am invatat cum trebuie sa lucrez practic cu o persoana cu autism. Am invatat ca pentru a avea rezultate de la o persoana cu autism TREBUIE SA FACI nu SA INCERCI SA FACI.
Multumesc pentru aceasta ocazie.”

October 24, 2016

Cursului de autism a fost complex si bine structurat.

Sava Daniela
Instructor educator pentru activitati de resocializare
D.G.A.S.P.C. Neamt,Piatra Neamt

Iorga Aristita Profesor consilier - Cabinetul de Asistenta Psihopedagogica Contesti C.J.R.A.E. Teleorman June 2, 2013

Sunt incantata ca am parcurs cursul de autism deoarece am invatat multe lucruri noi, care imi vor folosi in activitatea mea viitoare. Fiind profesor debutant, inca nu am lucrat cu un astfel de caz, dar sper sa fiu un terapeut eficient atunci cand va fi nevoie!

September 26, 2019

Cursul la care am participat este foarte bine realizat și structurat.
Metodele și tehnicile de intervenție în autism sunt bine prezentate în cadrul cursului.
Participând la acest curs mi-am dezvoltat noi competențe și abilități, descoperind în același timp noi oportunități de dezvoltare profesională.

OBEROFER-MANOLIU SILVIA-DIANA-LAURA
ȘCOALA GIMNAZIALĂ ORĂȘENI DEAL, FUNCȚIA – BIBLIOTECAR, JUDEȚUL BOTOȘANI

Radu Georgian George Profesor logoped - Scoala cu cls.I-VIII nr. 3 Videle, CJRAE Alexandria June 2, 2013

Un curs util pentru cei care vor sa invete tehnici de lucru cu copiii cu autism si sindromul Down, cu multe aplicatii practice intercalate printre partile teoretice pt a intelege mai bine informatiile transmise. Felicitari domnului profesor si echipei de la Iasi pt ceea ce fac pt copiii cu autism.

Mihalcea Ionela Marinela Profesor invatamant primar - Liceul Tehnologic "Inaltarea Domnului", Slobozia July 21, 2015

Ma bucur ca am ales sa particip la acest curs al domnului Mitasov, care este o imbinare reusita intre teorie si practica. A fost printre putinele cursuri pe care le-am urmat in ultimii ani care m-a ajutat sa inteleg si sa patrund in lumea misterioasa a acestor copii. Il recomand tuturor celor care vor sa intre in lumea autismului pentru ca vor avea multe de invatat si vor sti cum sa se comporte si cum sa lucreze cu acesti copii speciali.

VASILACHE (CRACIUN) ALINA- RAMONA Profesor psihopedagog - Scoala Gimnaziala Speciala "C-tin Paunescu" Tecuci January 16, 2014

Din dorinta de a ma perfectiona permanent am participat la numeroase cursuri si conferinte ce abordeaza tema autismului, dar pot spune ca acest curs sustinut de domnul Mitasov a fost cel mai complet si complex. Continutul informational a fost foarte bine structurat, organizat si fundamentat iar aplicatiile practice insotite de vizionarile video au reusit sa-mi clarifice si sa fixeze partea teoretica. Domnul psiholog Mitasov mi-a raspuns la toate intrebarile cu multa seriozitate profesionala.
Va multumesc!

Andronescu Marianna Vivien Profesor - C.S.E.I. Rm Sarat September 30, 2013

A fost un curs care a raspuns nevoilor mele de cunoastere si chiar daca lucrez deja cu astfel de copii, experienta profesorului Mitasov a ajutat la imbogatirea bagajului meu de cunostinte, oferindu-mi astfel o alta perspectiva. Atmosfera de lucru, a fost una care a facilitat schimbul de cunostinte intre noi participantii si astfel am parcurs toate modulele cu interes.

Camelia Voica PROFESOR EDUCATOR - Centrul de pedagogie curativa Simeria June 2, 2013

Un curs placut, care ne-a tinut mereu treaza atentia.

Adamescu Amalia Profesor in invatamantul prescolar - Gradinita cu Program Normal nr.2 Borcea, judetul Calarasi July 21, 2015

Domnul Mitasov?
Promtitudine, corectitudine, bun orator imbinand extraordinar de bine explicatia cu conversatia. Timpul a trecut parca foarte repede asteptand cu nerabdare fiecare luna pentru a ne intalni la curs. A fost o experienta frumoasa si interesanta. Multumesc domnului profesor pentru profesionalism si colegilor pentru atmosfera creata.

Nacev Liliana Profesor psihopedagog - Liceul Teoretic Special “Iris” Timisoara January 21, 2014

Sunt foarte multumita ca am participat la acest curs, unde am dobandit tehnici practice si teoretice despre interventia in munca cu copiii afectati de  autism. Acum ma simt mai bine pregatita sa lucrez cu acesti copii. Domnul  profesor Tudor Mitasov merita felicitari pentru efortul depus si pentru profesionalismul de care a dat dovada pe toata perioada desfasurarii cursului.

Ghiorghe Adina Profesor de psihopedagogie speciala - Centrul de Pedagogie Curativa Simeria June 2, 2013

Cursul este foarte interesant . Tehnicile de interventie sunt utile si in cazul copiilor cu deficiente mintale. Exemplele date din experienta lectorului sunt de un real folos.

Iordanoaia Luminita Profesor psihopedagog - C.S.E.I. Alexandria June 2, 2013

Un curs extraordinar ce mi-a oferit sansa de a afla mai multe despre specificul persoanelor cu autism, despre terapiile comportamentale si modalitatile de lucru cele mai adecvate copiilor cu autism.

Bulai Clara-Bianca Profesor-educator - Liceul Tehnologic Special "Trinitas" Targu Frumos IASI November 4, 2014

A fost un curs cu foarte multe parti aplicative. Am aflat  multe lucruri noi si utile in ceea ce priveste tulburarile din spectrul autist. La acest curs am avut ocazia sa vad si sa observ cum  lucreaza un specialist. Numeroasele cazuri, videouri, inregistrari, marturii, filme prezentate de-a lungul cursului constituie  adevarate atu-uri al acestuia. Il recomand tuturor celor interesati de TSA!

Ciubotariu Elena Educatoare - Gradinita Speciala Falticeni, jud. Suceava April 24, 2015

Cursul reprezinta o imbinare a cunostintelor teoretice si practice foarte folositoare atat pentru cadrele didactice care lucreaza cu acesti copii, cat si pentru parintii care ar trebui sa continue activitatea in familie.
Ar fi mult mai eficient daca perioada cursului ar fi mai scurta pentru a avea informatiile proaspete

Mariana Amarie Profesor/educator - Gradinita Speciala Falticeni April 15, 2015

Am avut dorinta de a participa la acest curs, in urma discutiilor purtate cu colegele mele care l-au parcurs inaintea mea si ma bucur enorm ca am reusit sa fac parte din acest colectiv de cursanti interesati sa invete, sa cunoasca si sa aplice practic metode si tennici de lucru cu copiii cu autism.
A fost printre putinele cursuri pe care le-am facut pe parcursul celor 19 ani de invatamant care mi-a adus satisfactia lucrului bine ales si indeplinit .
Stiu ca fiecare individ cu autism are propriul sau ritm de intelegere si invatare, de aceea de fiecare data voi face echipa buna cu toti factorii educationali implicati. A fost experienta unica. Felicitari intregii echipe!

February 16, 2018

Mi-am dorit sa particip la un curs in cadrul caruia sa vad aplicatii practice concrete.Acest curs a fost cel mai complex si complet curs cu continut informational bine structurat,cu aplicatii practice concrete insotite de vizualizari video, ceea ce au reusit sa ne clarifice si sa ne fixeze partea teoretica.Cu siguranta acest curs m-a determinat sa fiu un specialist mai bine documentat, atat teoretic cat si practic.Sunt recunoscatoare pentru libertatea de exprimare la cursurile dumneavoastra si pentru indrumarile inspirate,discutiile si blandetea cu care ne-ati calauzit drumul in tehnicile si metodele de evaluare,diagnoza si interventiile cu care lucrati cu copii cu tulburari din spectrul autist.Datorita acestui curs am capatat mai multa incredere in mine ,si acum pot aplica tehnicile si metodele de interventie ce mi-au fost prezentate in cadrul cursului.Sa va multumesc domnule profesor Mitasov ca a-ti fost un profesor minunat ,nu ar fi de ajuns pentru ca pe langa profesor,psiholog,terapeut ati fost un mentor,sfatuitor,sustinator,indrumator si mare specialist in terapia cu copii cu tulburari din spectrul autist ,si nu numai!
Lepadatescu Elena

Psiholog / Asistent Medical Principal / Ambulatoriul CFR Buzau.

Rac Andreea Studenta - Universitatea Crestina Partium din Oradea June 2, 2013

As vrea sa-mi exprim bucuria, pentru ca am decis sa urmez acest curs. Dinainte si eu am fost printre cei, care nu stiau mult despre autism, dar acum incep sa cunosc lumea lor. De cand urmez cursul, prietenii mei sunt tot mai curiosi, vor sa afle ai ei despre acesti copii. Astfel tot mai multi o sa cunoastem mai bine ce inseamna autism.

Pascu Cristina Hermine Educator specializat - Centrul de zi "Dumbrava minunata" DGASPC Buzau December 18, 2014

Multumiri pentru modul de prezentare a cursului si imbinarea armonioasa a teoriei cu practica – un gest firesc! Chiar daca resursele de timp alocate cursului sunt “neinsemnate” in cele 120 de ore comparativ cu tot ce presupune diagnosticul de AUTISM, beneficiile cursului pot fi imense pentru toti cei implicati in terapie. Felicitari domnului profesor Mitasov!

Porojan Lavinia Psihopedagog June 2, 2013

Diagnosticul diferential ma va ajuta in construirea programelor pentru copiii cu autism. Cursul mi-a oferit o viziune mai buna decat terapia ABA…:)

Visan Valerica PROFESOR LOGOPED - C.J.R.A.E. ALEXANDRIA, TELEORMAN June 2, 2013

Partciparea la acest curs a fost o binecuvantare, am reusit sa-i inteleg mai bine pe copiii ce sunt diagnosticati cu aceasta afectiune. Voi folosi informatiile primite in slujba recuperarii acestor copii. Multumesc.

Arsene Raluca Andreea Profesor psihopedagog - Centrul Scolar Pentru Educatie Incluziva "Alexandru Rosca" Lugoj January 21, 2014

O abordare caracterizata de eficienta in actul terapeutic, o maximizare a aspectului practic al interventiei in cazul perosanelor cu autism, profesionalism, promptitudine, disponibilitate si, nu in ultimul rand, o doza potrivita de umor absolut necesara crearii unui cadru destins, familiar…iata tabloul cursului sustinut de domnul profesor Tudor Mitasov.

Ioana Iuliana Lixandru Profesor itinerant /de sprijin - Centrul Scolar Special, Ploiesti July 21, 2013

Cursul de Autism si sindrom Down, desfasurat la Ploiesti reflecta nevoia acuta a profesionistilor din domeniul educational de a se specializa. Prin acest curs am reusit sa patrund intr-o lume aparte, deseori neinteleasa si etichetata de normele sociale. Multumesc domnului profesor Tudor Mitasov, care a  imbinat din punctul meu de vedere, exceptional partea teoretica cu cea practica. Pentru specialistii din domeniul educatiei, si nu numai, recomand sincer acest curs.

Balla Loredana Profesor psihopedagogie speciala - Centrul Scolar Pentru Educatie Incluziva , Satu Mare June 17, 2014

Pentru mine acest curs a fost un vis implinit dupa multi ani de asteptari, nelinisti si zbucium pe planeta AUTISM. Am invatat  in sfarsit, multe lucruri noi despre autism si interventie, iar cele acumulate anterior am reusit sa mi le asez in ordine. Cursul a fost  foarte util, va multumesc pentru sansa acordata.

Mariana Cristea Profesor educator- invatamant prescolar - Liceul Special pentru deficienti de vedere Buzau September 30, 2013

Am audiat un curs pe cat de frumos pe atat de interesant, am aflat lucruri noi si acum inteleg mai bine cum se desfasoara activitatile de terapie cu un copil autist. Il recomand tuturor celor care lucreaza cu copiii aflati in dificultate dar si parintilor. Multumesc foarte mult domnului profesor.

Murgu Diana Invatatoare - Scoala Raza De Soare - Arad July 23, 2013

Un profesor extraordinar, curs de un mare folos. Intr-un cuvant merita participat la el ca nu veti regreta! Multumim, D-le profesor!

Fundeanu Veronica Profesor Invatamant Preprimar - G.P.P Fetesti, Ialomita July 23, 2013

Daca vom dori sa intelegem cu adevarat un copil autist si sa-l ajutam in acelasi timp, trebuie sa ne privim mai intai pe noi insine ca pe o parte componenta a comunitatii in care trebuie sa traiasca si mai apoi pe el ca pe un copil imperfect in atingerea performantelor sociale, dar perfect in  “unicitatea” lui.

Cristina Meleaca Profesor psihopedagog - Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala din localitatea Calarasi, judetul Calarasi July 21, 2013

Am participat la toate modulele cursului si pot sa afirma ca mi-a fost de un real folos, avand in vedere faptul ca nu aveam prea multe cunostinte teoretice si nici experienta practica privind terapia cu copii care prezinta tulburari din spectrul autist.
Sunt foarte multumita pentru faptul ca formatorii au folosit foarte multe exemple practice, filme si, mai ales ne-au facut demonstratii privind modul in care se lucreaza cu astfel de copii.
Felicitari initiatorilor si formatorilor acestui curs si mult succes in continuare!

Gabriela Tutu Educator specializat - DGASPC Buzau September 30, 2013

Am participat la acest curs cu o deosebita placere este foarte interesant atat din punct de vedere al problematicii autismului cat  si a modului de expunere. Un curs care mi-a ordonat informatiile pe care le aveam si care mi-a oferit multe alte informatii si tehnici de lucru. Il recomand tuturor celor care isi doresc sa ajute persoanele cu TSA si DOWN.

Chiar Carmen Iuliana Profesor psihopedagogie speciala - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva -Alexandria , judetul Teleorman June 2, 2013

Un curs interesant si util; foarte interesante demonstratiile practice privind modul in care se lucreaza cu copiii autisti.

Apascaritei Ligia Profesor de psihopedagogie speciala - Scoala Speciala SAM Trinitas, Tg.Frumos, jud.Iasi July 21, 2013

Cursul de autism care a fost organizat in Iasi mi-a fost de un real folos. Ni s-au oferit exemple diverse, tehnici, metode de baza in lucrul cu ei. Am aplicat, din ceea ce s-a predat, in clasa mea de copii cu autism si m-a motivat sa caut noi modalitati de lucru, sa studiez fiecare copil mai mult si sa caut sa aplic in terapia cu acestia metodele cele mai eficiente. Este un curs de baza in lucrul cu copiii cu autism si se merita parcurs!

November 19, 2017

Am asistat la un curs bazat pe experienta de lucru cu persoanele autiste, atât din străinătate, cât și din România. Consider că informațiile prezentate au fost susținute de practica si de filmele ilustrate.

Dan Raluca-Elena

Profesor de psihopedagogie speciala, Centrul Scolar de Educație Incluziva Brăila

Aura Tomescu Papuc Profesor logoped - Colegiul National "Mihai Viteazul" , Sfantu Gheorghe (jud. Covasna) July 21, 2013

Consider Cursul “Tehnici de interventie in autism si sindromul Down” tinut de domnul lector Tudor Mitasov absolut necesar atat celor care lucreaza cu copii cu  nevoi speciale cat si  parintilor acestor copii ; foarte interesant si util prin tehnicile prezentate, captivant atat datorita continutului cat si a modului de predare. Felicitari pentru initiativa  si efortul organizarii acestui curs extraordinar in mai multe judete facilitand astfel accesul celor care nu s-ar fi putut deplasa prea departe.

Andrei Mihaela PROFESOR PSIHOPEDAGOG - "CAROL I ", CALARASI, JUD. CALARASI July 21, 2013

Sunt foarte bucuroasa ca am participat la acest curs. Informatiile si tehnicile  de lucru dobandite ma vor ajuta in munca mea zilnica cu copiii cu dizabilitati, cu copiii cu tulburari din spectrul autist. Multumiri d-lui Prof. Mitasov si organizatorilor!

Kovacs Elisabeta Iuliana Psihopedagog de predare - SO8 "Arany Janos", Salonta June 2, 2013

Cu trecerea cursului, curiozitatea pentru persoanele cu autism devenea tot mai mare si dorinta de a ajuta aceste persoane, inlocuia sentimentul de neputinta de pana atunci.

Tache Andrada Psihopedagog - CSEI nr. 2 Targu-Mures August 4, 2015

Cursul acesta m-a ajutat foarte mult la locul de munca. Fiind primul meu an in care am lucrat cu copii cu deficiente am pus in practica ce am studiat la curs si am avut progrese vizibile cu copiii. S-a predat intr-o maniera accesibila pe tot parcursul perioadei.

Delia Mihai Profesor logoped - Scoala Speciala de Arte si Meserii SLOBOZIA July 21, 2013

Un curs complet, care a oferit o solida baza teoretica dar si aplicaĹŁii practice (intocmirea de orare pentru un copil cu autism, metode de lucru, exercitii demonstrative cu copii cu autism). Cursul a fost bine structurat in forma si continut, bine prezentat si usor de perceput, a oferit informatii clare, precise si la obiect, prezentate intr-o succesiune logica.
De interes au fost si descrierile si modalitatile de lucru al copiilor cu autism dupa modelele prezentate in fisierele multimedia de la Centrul Medical Pedagogic din Olanda .
Spre deosebire de alte cursuri, acesta a fost primul curs de pregatire profesionala de la care iau atat de multe lucruri utile si practice pentru activitatea mea.
Am primit aici informatii referitoare la autism si sindrom Down pe care nu le-am aflat din alta parte.
Multe multumiri !

Graur Claudia-Maria Logoped - Asociatia "AUTISM TRANSILVANIA" June 2, 2013

Cursul a abordat o problematica de actualitate – AUTISMUL. Prezentarile au acoperit problematica privind tulburarile pervazive de dezvoltare din spectrul autist.

Morar Helga Valentina Profesor-educator - Centrul scolar pentru Educatie Incluziva Nr 1, Oradea June 2, 2013

Consider ca acest curs a fost complex, atat din punct de vedere teoretic cat si practic. Bogatia tehnicilor psihoterapeutice de interventie, a instrumentelor si metodelor practice de lucru cu copilul autist, au fost secventializat si structurat expuse atat ca suport informativ cat si prin diverse modalitati practice.

Daniela Tereza Hutanu Prof.consilier scolar - Liceul Teoretic "Miron Costin" Pascani November 4, 2014

Acest curs iti ofera in primul rand o structura clara a interventiei in autism si intarziere mintala.
Acum stiu exact de unde sa incep, cum sa imi evaluez si sa imi imbunatatesc interventia.
Fata de alte cursuri de pregatire in psihopedagogie speciala care cuprind doar notiuni generale si aspecte foarte generale ale interventiei, acest curs iti ofera o viziune a interventiei, pas cu pas.
Alte doua mari avantaje oferite de acest curs sunt modulul cu demonstratii live- in care d-l profesor Mitasov lucreaza cu cazuri concrete aduse de participantii la curs si faptul ca primiti un instrument de evaluare si unul de diagnosticare a autismului. Pe langa aceastea se adauga si modulul de dezvoltare personala.
Cu alte cuvinte este un curs complet pe care chiar merita sa il faci.
Felicitari d-lui prof. Mitasov si d-rei Raluca Corduneanu!

Va multumesc pentru tot! chiar am fost sincera si am sa va recomand la toti colegii mei prof. consilieri scolari.
Succes in continuare!

March 19, 2017

A fost un curs foarte interesant, complex si destul de la obiect cu metode concrete. Am folosit o buna parte din metodele si tehnicile prezentate, explicate de domnul prof. Mitasov si functioneaza foarte bine. Totul depinde de tine ca persoana cum sa le personalizezi in terapie. Singura obiectie ar fi lipsa unui suport de curs avand in vedere lungimea cursului (12 luni) deoarece nu poti retine toate aspectele fiecarui modul in parte.

 

Prof. Kinetoterapeut – Stancu Adrian

Csei Sf “Andrei” Gura Humorului

Almajanu Ileana Educator - C.S.E.I. Alexandria June 2, 2013

Un curs extraordinar, util celor care lucreaza in invatamantul special, parintilor si profesionalistilor din acest domeniu.

Rusu Cornelia Profesor-educator - CSEI nr.2, Tg.-Mures July 21, 2015

Consider ca am avut o mare sansa sa particip la acest curs inca din primul meu an de munca in invatamantul special. Ceea ce am invatat la acest curs, intr-un mod foarte atractiv dealtfel, mi-a fost ca o lumina calauzitoare in munca mea de pedagog debutant la o scoala speciala, m-a ajutat sa incep cu dreptul si ma va ajuta foarte mult si in viitor in munca mea, atat cu copiii cu autism cat si cu alte dizabilitati.

Lup Carmen Adina Prof. Psihopedagogie speciala - Centrul Scolar Ptr. Educatie Incluziva Satu Mare June 17, 2014

Am ales acest curs deoarece lucrez cu copii cu autism si doresc sa stiu cat mai multe despre acestia. Ma bucur de participare deoarece am avut un formator foarte documentat, un curs bine structurat si ce este principal imbinarea teoriei cu practica. Toate aceste lucruri mi-au dat increderea ca pot merge mai departe pentru a pune in practica ceea ce am invatat.

Orban Reka Profesor psihopedagog - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva nr. 2 Targu Mures August 4, 2015

Cursul este bine structurat si util tuturor celor care lucreaza sau vor sa lucreze in recuperarea copiilor cu autism. Filmuletele prezentate si demonstratiile practice ne-au ajutat in aprofunderea teoriei. Exemplele concrete de interventie au demonstrat ca se pot obtine progrese cu orice copil daca programul este individualizat in functie de nevoile fiecaruia.

Cune Narcisa Profesor consilier - CJRAE Alexandria Teleorman June 2, 2013

Pentru mine personal finalizarea acestui curs reprezinta o mare realizare, ma simt mai bogata din punct de vedere profesional. Stilul formatorului este special, deloc obositor, desi cursul a fost intins pe parcursul multor ore nu a fost deloc epuizant ci mai degraba atragator.

Emilia Muntean Profesor de psihopedagogie speciala - Centrul de Pedagogie Curativa Simeria June 2, 2013

Pentru prima data particip la un curs in care se pune accentul pe experienta practica in munca cu copilul. Aceste ore petrecute impreuna imi dau increderea ca ceea ce fac este bine.

Magdalena Dan Profesor de sprijin - Scoala Speciala nr.2 Ploiesti July 23, 2013

Cand a inceput cursul la noi in oras, m-am gandit ca nu-mi va folosi prea curand, avand in vedere ca nu lucrez cu copii autisti….dar cum nimic nu este intamplator si degeaba…. la 2 luni de la inceperea orelor….a venit in programul de sprijin Teo, un baietel dragut, autist. Cursul mi-a placut pentru faptul ca este bine strucurat, la obiect, fara multa teorie , practic. Acum….sa trecem la treaba, sa punem in practica!!!! Succes D-lui profesor in munca de apostolat!!!

Stoica Simona Profesor de sprijin - C.S.E.I. "Delfinul" Constanta May 30, 2014

Cursul “Autismul si Sindromul Down” parcurs impreuna cu D-nul Profesor Psihoterapeut Tudor Mitasov mi-a furnizat informatii utile referitoare la intelegerea tehnicilor de lucru, consilierii familiior si problemelor persoanelor cu autism inclusiv din  perspectiva acestora.

PAVEL FELICIA PROFESOR-EDUCATOR - LICEUL TEHNOLOGIC SPECIAL ,, ION TEODORESCU" SLOBOZIA July 21, 2015

Sunt cadru didactic in invatamantul special. Aveam nevoie de acest curs si l-am urmat la recomandarea unor colege care l-au absolvit anterior.
Va multumesc, domnule Mitasov, pentru modul unic in care ne-ati permis accesul in “universul plin de mistere” al copiilor cu autism.
Cursul acesta va fi o piesa importanta in puzzle-ul carierei mele, iar adevaratii beneficiari vor fi elevii mei.

Anda Roberta Vrabete Profesor de limba franceza - Liceul Tehnologic Silvic "Dr.Nicolae Rucareanu" - Brasov July 23, 2013

Acest curs a fost interesant, caci am combinat partea teoretica cu cea practica. Un lucru benefic pentru mine, caci m-a ajutat sa inteleg mai bine cum sa lucrez cu copii si adultii cu autism, Down, etc

Mitu Daniela Profesor consilier - CJRAE Teleorman June 2, 2013

Buna ziua, am absolvit cursul pentru autism si sindrom Down in iunie 2010, la Alexandria – Teleorman. Un curs bine documentat care a cuprins informatii foarte utile.

Mirancea Fanuta Prof. kinetoterapeut - C.S.E.I. Alexandria June 2, 2013

Am participat cu placere la cursul domnului profesor. Apreciez demonstratiile practice oferite in cadrul cursului.

Crina Dan Profesor - Scoala ” Constantin Brancoveanu”, Satu Mare May 29, 2014

Intr-o zi am citit urmatoarea marturisire a unei persoane cu autism. “Sa fii autist nu inseamna sa fii neuman. Insa inseamna sa fii un strain. Inseamna ca ceea ce este normal pentru mine, nu este normal pentru alti oameni. Sub anumite aspecte, eu sunt foarte prost echipat pentru a putea supravietui in aceasta lume, precum un extraterestru esuat fara un manual de orientare… Acordati-mi demnitatea de a ma cunoaste in termenii mei – recunoasteti faptul ca suntem in mod egal straini unii fata de ceilalti, ca felul meu de a fi nu este doar o versiune defecta a felului vostru de a fi. Suspendati pentru o clipa propriile voastre prezumtii. Definiti-va propriii termeni. Lucrati cu mine pentru a construi punti intre noi.”
Jim Sinclair

Salamon Szidonia Educator de specialitate Centru de Reabilitare pentru Copii cu Handicap "Szekely- Potsa", Chilieni June 2, 2013

Cel mai mult mi-a placut partea practica, care a fost foarte interesanta si a fost prezenta in tot timpul cursului. Am invatat multe lucruri pe care le pot folosi in munca mea in fiecare zi.

Aurora Lefter Profesor psihopedagog( la o clasa de elevi cu autism) - CSEI ,,Elena Doamna" Focsani, jud. Vrancea June 2, 2013

Ma bucur ca am avut sansa sa particip la un astfel de curs, care s-a desfasurat intr-o maniera diferita de cea obisnuita.
Ar fi multe de spus despre impactul pe care l-a avut acest curs asupra mea. Mi-a completat profilul profesional, ajutandu-ma sa patrund in lumea celor cu autism, mai mult decat am crezut, sa-i inteleg pentru a le putea intinde o mana.
Punctul forte al cursului l-a reprezentat activitatea directa cu copilul autist.Lucrand la o clasa cu asemenea copii, am inteles ce inseamna tonul ferm, recompensa, bucuria in fata unui progres oricat de mic ar fi el. Unora poate li se pare banal, dar abia acum am inteles ca pentru a patrunde in lumea autistului trebuie sa fii pregatit!
Recomand acest curs tuturor celor implicati in lucrul cu copiii autisti: parinti, cadre didactice, terapeuti,personal de ingrijire si de ce nu …tuturor celor care au auzit de autism si nu stiu ce inseamna.
Multumesc dlui Mitasov pentru ca a stiut sa daruiasca atat de mult si celorlalti, pentru a putea darui!

Biris Ovidiu Lucian Prof Psihopedagog - C.S.E.I. Satu Mare June 17, 2014

Va multumesc pentru acest curs! Chiar a fost un curs foarte instructiv de care aveam nevoie. Am acumulat metode practice de abordare a copilului cu autism.

Lupu Floarea Profesor - C.S.E.I. Alexandria June 2, 2013

Un curs interesant, la cele mai inalte standarde de profesionalism.

May 21, 2018

Cursurile de autism au fost pentru mine un curs de formula 1. La început, băiat fiind, am crezut că nu am ce căuta acolo. Dar nu, totul a fost la superlativ: curiozități, lămuriri, explicații care m-au determinat să mă gândesc spre cariera de terapeut. Bine ar fi fost dacă primeam teme.
Dărângă Ștefăniță Claudiu
București
Facultatea de Mecanică

Eugenia Dobre Profesor Invatamant Preprimar - G.P.P - Fetesti, Ialomita July 23, 2013

Lucrand impreuna ca o mica echipa, am reusit sa gasesc un echilibru care imi este necesar si foarte important in munca de zi cu zi. Am avut de potrivit multe piese de puzzle pe tot parcursul acestui curs, iar claritatea cu care mi-a fost transmisa informatia m-a ajutat sa reusesc sa imbin corect aceste piese.
Autismul este “O Lume Speciala”, in care nu poti sa patrunzi doar cu o baza teoretica de aceea lucrul direct cu copii cu autism la orele de curs mi -a dat sansa sa vad pe “viu” cam cum este bine sa procedam atunci cand suntem in timpul unui program de terapie.
Pentru toate acestea ii multumesc domnului profesor Mitasov.

CHIRILOAIE MONA - IRINA PROFESOR - CENTRUL SCOLAR PENTRU EDUCATIE INCLUZIVA "DELFINUL" CONSTANTA April 11, 2014

Am participat la toate modulele cuprinse in cursul romano-olandez sustinut de dnul prof. psihoterapeut Tudor Mitasov. Consider acest curs foarte interesant si util, si il recomand calduros tuturor categoriilor de specialisti care lucreaza cu persoane cu tulburari din spectrul autist, parintilor si tuturor celor interesati.
Cursul abordeaza toata problematica cuprinsa in sfera autismului de la informatii teoretice legate de stabilirea unui diagnostic de finete, pana la chestiuni practice cum ar fi invatarea folosirii toaletei si aspecte legate de sexualitate.
Cunostintele prezentate de dnul prof. Mitasov Tudor sunt predate intr-un stil clar, cu multe explicatii si exemple practice, dar totodata si intr o maniera destinsa, cu umor si au o mare valoare teoretica si aplicativa fiind transmise de catre un psihoterapeut practicant cu o vasta experienta in lucrul cu autisti. Am apreciat in mod deosebit partea de demonstratie practica cu copii cu autism in cadrul cursului, modelul concret de lucru cu cei mai dificili copii cu autism.

Vaidean Alina Rodica Profesor educator - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Nr. 2 Targu Mures, Judetul Mures July 25, 2015

Ma bucur ca am avut ocazia de a participa la cursul de formare ,, Tehnici de interventie in Autism si Sindromul Down” sustinut de domnul profesor Tudor Mitasov.
A fost un curs extraordinar, care a oferit informatii si tehnici de lucru interesante si utile in ceea ce priveste modul de lucru cu copiii cu tulburari din spectrul autist. Recomand acest curs tuturor persoanelor care doresc sa aiba o intelegere mai buna asupra modalitatilor de lucru cu copiii cu autism, deoarece tot ceea ce am invatat pe parcursul acestui curs imi este de un real folos in activitatea mea profesionala.
Multumiri domnului profesor Tudor Mitasov pentru profesionalismul si seriozitatea de care a dat dovada pe tot parcursul cursului.

Stere Ramona Profesor psihopedagog - CSEI Ramnicu Sarat judetul Buzau September 30, 2013

Cursul sustinut de domnul Mitasov  are o structura complexa  si impreuna cu exercitiile practice de lucru cu copii cu autism duc la o buna aprofundare si formare profesionala. Aceasta invatare experentiala aduce  un plus cursului, pentru ca astfel am invatat atat analiza comportamentala cat si tehnici de lucru.

Monalissa Porojan Stefan Profesor - Gradinita Ray Kindergarten - Stefanesti, Arges July 23, 2013

Fiecare curs a reprezentat o experienta noua, o usa deschisa spre intelegerea celor care traiesc intr-o lume stramta si rece, a celor care sunt diferiti. Iar domnul lector Tudor Mitasov a facut, prin cursul sau, ca usa inspre lumea autistilor sa aiba o clanta, iar noi sa stim unde se afla ea. Multumiri si toata recunostinta mea.

Cristiana Negoita Invatator- educator - Liceul Special pentru Deficienti de Vedere Buzau January 9, 2015

Oamenii sunt reticenti atunci cand este vorba de autism. De cele mai multe ori ridica din umeri si par afectati.
Asta datorita faptului ca nu cunosc nimic despre autism sau detin informatii eronate despre afectiune.
Cursul de autism cuprinde teoria ( atat de necesara) si practica pe care nu o poate avea cineva care nu a lucrat , nu a interactionat cu copii cu acest diagnostic.
Recomand acest curs tuturor persoanelor ale caror profesie presupune munca directa cu alte persoane, indiferent de varsta.

Nita Ana-Maria Profesor itinerant - CSEI Buzau September 30, 2013

Un curs interesant, bine structurat si prezentat, foarte util persoanelor care vor sa se perfectioneze in terapia copiilor cu autism si sindrom Down.

Lazar Maria Profesor psihopedagog - C.S.E.I. Alexandria June 2, 2013

Unul dintre cele mai interesante cursuri. Il recomand cu caldura celor care sunt interesati sa ofere un ajutor profesionist copiilor cu autism. Felicitari domnului profesor.

SANDA CONSTANTINELA Asistent med. principal - Spitalul Mun. "Dr. Aurel Tulbure" Fagaras June 2, 2013

Consider acest curs foarte util pentru ca ne ajuta sa comunicam cu cei care au nevoi speciale, sa intelegem mai bine lumea lor, o lume necunoscuta multora dintre noi. Felicitari si multumiri initiatorilor !!!!!!!!!!!!

default image

May 21, 2018

Bună ziua,
Apreciez stilul didactic al domnului Tudor Mitasov  prin care ne transmite, în mod captivant, informațiile de care avem nevoie pentru a deveni buni terapeuți. Pe lângă conținutul teoretic pe care trebuie să îl cunoaștem, sfaturile și sugestiile pe care ni le-a oferit în activitățile de practică, au fost mai mult decât utile.
Mulțumim mult pentru dedicarea de care ați dat dovadă!
 Artîc Tatiana
București
Școala Gimnazială Nr 41

Nicoleta Lungu Profesor - CSEI "Maria Montessori" Constanta May 29, 2014

TEHNICA, DETERMINARE, PERSEVERENTA, RABDARE, EMPATIE – intr-un cuvant PROFESIONALISM. Un curs cuprinzator cu formatori experimentati si empatici.
Fiecare curs aduce cate ceva, in plus, din experienta celorlalti – atat formatori cat si coparticipanti, ce se adauga practicii profesionale si experientelor vietii fiecaruia dintre noi.
Multumiri!

Roman Liliana Lilia Invatatoare - Scoala Gimnaziala nr 2 Comuna Stauceni Localitatea Tocileni Judetul Botosani January 22, 2014

Sunt invatatoare de 30 de ani. M-am inscris la acest curs, deoarece simteam ca lipseste ceva din pregatirea mea profesionala. Afirm acest lucru deoarece de-a lungul carierei am lucrat si cu copii cu autism lejer, dar nediagnosticati. Daca as fi facut acest curs mai  demult as fi putut face mai mult pentru ei.

Cretu Iuliana Profesor itinerant/ de sprijin - Liceul Tehnologic Special "Ion Pillat" Dorohoi January 15, 2014

Cursul mi s-a parut bogat in informatii atat teoretice cat si practice.

Marilena Leurzeanu Profesor - SCOALA GENARALA NR.6 "IACOB MURESIANU" BRASOV July 21, 2013

Fiecare copil autist are povestea lui. Este povestea unui proces lung si sinuos prin care familia si terapeutii tes o “panza de legaturi” cu alura deosebita. Intr-o zi, chiar de ar fi sa asteptam o vesnicie, acesti copii vor incepe sa priveasca, sa recunoasca firele acestei panze, legaturile care abia atunci vor capata sens. Vor incepe sa teasa singuri, sa modifice textura, alura, sa faca gauri, sa descopere si sa adauge culori neasteptate. In acel moment vom incepe sa creem impreuna cu el.
Multumim d-lui profesor MITASOV pentru “panza de legaturi” ce ne-a daruit-o!

Nicolae Alina Profesor consilier - CJAP Teleorman Alexandria June 2, 2013

Pentru mine, copilul cu autism e un melc ascuns intr-o cochilie. Acest curs m-a invatat cum sa scot melcul din cochilie fara sa-l ranesc, fara sa-i provoc suferinta.

Brasoveanu Cristina Psihopedagog - Gimnaziul Carol I, Calarasi July 21, 2013

Un curs care imbina teoria cu practica,un curs care merita sa fie urmat de toti cei care vin in contact cu copii care au fost diagnosticati cu autism/sdr Down. Felicitari domnului Mitasov si echipei sale.

Blaga Iulia Profesor psihopedagog - Scoala Speciala pentru Deficienti de Auz nr.2, Cluj-Napoca June 2, 2013

Am fost foarte multumita de acest curs, le-am recomandat pe viitor si colegilor mei. Filmuletele, exemplele date (foarte multe din proprie experiente) ne-au ajutat in aprofundarea teoriei.

Bordei Anca Dana Educatoare - Gradinita Speciala a copiilor cu deficiente de auz din loc. Buzau September 17, 2013

Apreciez ca acest curs mi-a oferit prilejul sa-mi imbunatatesc cunostintele teoretice si sa-mi clarific aspecte specifice pe care nu le stapAneam si, de asemenea, am avut oportunitatea sa cunosc subiecti autisti cu care domnul profesor s-a relationat si ne-a prezentat metode si tehnici de lucru cu acestia.
Concluzionez ca la finalizarea acestui curs mi-am imbunatatit nivelul profesional pe tematica parcursa si am convingerea ca experienta acumulata imi va fi utila in exercitarea profesiei viitoare.

Bocsa Ciprian Rasvan Profesor Psihopedagog - SCOALA SPECIALA "€žRAZA DE SOARE"€ ARAD July 23, 2013

A fost onoarea mea saƒ pot participa la acest curs, care m-a ajutat mult s™i a contribuit la dezvoltarea mea profesionala. IŽn urma intalnirilor pe care le-am avut, am cunoscut un om dedicat profesiei , faƒcandu-s™i munca cu seriozitate s™i profesionalism. Prin cele auzite s™i invat›ate am reus™it saƒ-mi fac randuialaƒ in minte, fapt ce m-a ajutat saƒ fiu mai eficient in activitatea la clasaƒ.
M-a impresionat sesiunea practicaƒ pe care am avut-o, modul de lucru al profesorului, metodele s™i tehnicile de intervent›ie.
Sunt bucuros caƒ am participat la acest curs, maƒ simt mai implinit s™i mai util atunci cand trebuie saƒ lucrez cu un copil cu autism. Vaƒ mult›umesc pentru tot ce ne-at›i invat›at.

January 26, 2017

Cursul m-a ajutat sa imi clarific multe nelamuriri in ceea ce priveste autismul. Apreciez ca este un curs bine structurat, marele plus fiind partea practica. Multumesc domnilor profesori pentru profesionalism, pentru toate lucrurile impartasite noua in cadrul cursului.

GRADINARU PETRONELA
SCOALA GIMNAZIALA SPECIALA ,,CONSTANTIN PAUNESCU,, – IASI

Mocanu Viorica Anca Profesor psihopedagogie speciala - Scoala Gimnaziala Speciala “Constantin Paunescu”, Tecuci January 16, 2014

Pot spune ca am participat la un curs de exceptie. Nu sunt cursurile clasice, in care profesorul incearca sa te incarce cu sute de informatii inutile, in care profesorul preda iar cursantul noteaza. Acest curs m-a facut sa intru cu adevarat in lumea autismului, sa inteleg ca fiecare copil cu autism este diferit si asta multumita d-lui profesor care a facut din acest curs, unul practic si nu teoretic.

Serban Camelia Profesor educator - CSEI ,,DELFINUL:", Constanta May 29, 2014

Inceputul cursului: o lume necunoscuta mie
Cuprinsul acestuia: o introspectie profunda si detaliata
Sfarsitul: un raspuns la aproape toate intrebarile

Papay Maria Noemi Profesor psihopedagog - Targu-Mures June 18, 2015

Puncte tari: Foarte multe cunostinte teoretice si practice. Experienta foarte vasta a Domnului Mitasov, exemplificarile din munca dansului m-a ajutat sa inteleg mai mult gandire autistilor si mai ales modalitatile de lucru cu acesti copii. Exemple concrete si lucrul cu copii in timpul cursului.
Puncte slabe: as fi vrut sa vad mai mult decat un modul lucrand cu copii cu autism in sala de curs.

Tereza Ciuchin Profesor - Campulung Muscel July 21, 2013

Ma bucur ca am ocazia sa particip la un curs de autism care este atat de folositor. In cadrul cursului am invatat tehnici de lucru cu copiii cu autism si sindromul Down. Aplicatiile practice  m-au ajutat sa-i inteleg si sa lucrez mai bine cu acesti copii. Cred ca fiecare cadru didactic ar trebui sa participe la un astfel de curs. Multumesc domnului psihoterapeut Tudor Mitasov pentru experienta impartasita.

Bartos Sidonia Andreia Asistent medical generalist - Centrul de recuperare si reabilitare a persoanelor cu handicap-CANAAN-Sercaia June 2, 2013

Am participat la acest curs cu mare placere si nerabdare pentru a afla informatii si tehnici de interventie care m-ar putea ajuta in munca mea cu copii autisti din centrul nostru. Recomand cu incredere acest curs.

Adriana-Elena Craciun Profesor logoped - Centrul Logopedic Interscolar Iasi (CLII) July 23, 2013

Consider acest curs ca fiind foarte util tuturor persoanelor implicate in activitatea pedagogico-terapeutica a copiilor / tinerilor cu tulburari din spectrul autist.
In mod deosebit, la acest curs, am apreciat atat caracterul interactiv al sedintelor cat si justa imbinare a dimensiunii teoretice cu cea aplicativa (constand in demonstratii diverse de lucru cu copiii cu TSA.
Pertinenta cursului rezida si in faptul ca domnul profesor Tudor Mitasov ne-a pus la dispozitie un set de pictograme si scale de evaluare pentru autism, cu exemplificari si detalieri semnificative privind utilizarea acestora.
Deosebit de folositoare pentru practica curenta au fost informatiile furnizate, cu referire: la site-urile din domeniu si la bibliografia de referinta; in plus, am apreciat faptul ca ni s-a oferit facilitatea de a achizitiona, la sedintele respective, lucrarile recente din domeniu si de a viziona documentare si filme de lung metraj vizand variate strategii, metode si instrumente terapeutice, respectiv aspecte inedite din viata persoanelor cu TSA.

Garbovean Claudia Invatatoare - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Nr.2 Targu Mures August 4, 2015

,,Consider ca acest curs mi-a oferit raspunsuri la multiplele intrebari vizand problematica autismului. Apreciez in mod deosebit demonstratiile practice si structura cursului care a atins toate ariile de interes.”

Manuela Chende Profesor logoped - Sc. Gen.4 Brasov July 21, 2013

Ce reprezinta acest curs pentru mine?
In primul rand m–am bucurat pentru ca atunci cand credeam mai putin ca il mai pot face, a inceput. Mi-am dorit de ceva timp sa-l fac. Incet am tot adunat informatii, stiam ca trebuie sa-l fac.
Pentru mine este practica pe care trebuia sa o fac in facultate. As fi vrut mai multe informatii despre lucrul direct cu copii cu SD. Am inteles ca se bazeaza pe aceleasi principii. Totusi as fi vrut filmuletele, si in plus acest curs m-a scos dintr-o anumita rutina. Am cunoscut oameni noi, diferiti. Reprezinta o provocare.
Si inca ceva: am inteles ca e nevoie de f. f. multa munca, fermitate si nadejde. Nu poti lucra singur. Multumesc.

Sandu Sorin-Laurentiu Cadru didactic - Scoala cu clasele I-VIII "Stefan cel Mare si Sfant" Dobrovat Iasi June 2, 2013

In mod cert ca parcurgerea acestui curs confera o justificare stiintifica tuturor practicienilor din domeniu. Pentru mine, insa, o astfel de formare a depasit granitele unui praxis specific copilului cu autism, metodele prezentate de d-nul Mitasov gasindu-si o larga aplicabilitate si in multe dintre activitatile desfasurate cu elevii non-autisti. Eu le-am aplicat si au functionat – nu doar la scoala, ci si acasa, in familie, cu cei trei copiii ai mei non-autisti. De asemenea, acest curs m-a format pentru a integra copii autisti in propria-mi clasa, motiv pentru care el se impune ca o conditie obligatorie tuturor cadrelor didactice.

Albota Ana Prof.PPS - Liceul Tehnologic Special “TRINITAS”-TG.Frumos November 4, 2014

Este un curs extraordinar, util celor ce vor sa invete tehnici de lucru cu copii cu autism si sindromul Down. Aplicatiile practice m-au ajutat sa-i inteleg si sa lucrez mai bine cu acesti copii. Il recomand tututor celor interesati.

January 26, 2017

Un curs foarte util in lucrul cu copiii cu autism si nu numai. Cel mai mult mi-a placut imbinarea teoriei cu practica, care, personal m-au ajutat foarte mult, deoarece nu mai lucrasem cu elevi cu autism.

Mocanu Catalina
Profesor de psihopedagogie speciala
Centrul Scolar de Educatie Incluziva “Constantin Pufan”, Vaslui

Sandru Denisa-Elena Profesor-educator - Liceul tehnologic pentru copii cu deficiente de auz Buzau. December 17, 2014

Ma bucur ca am avut ocazia de a participa la acest curs, pentru ca am aflat informatii pretioase despre autism si metodele de lucru. Mai ales ca domnul profesor Mitasov a prezentat la sfarsitul fiecarui curs, documentare despre persoane cu autism si metode de lucru folosite. Cunostintele dobandite pe parcursul acestui curs m-au ajutat sa lucrez mai bine cu copii cu autism.
Recomand celor care doresc sa intre in ,,lumea autismului” sa urmeze acest curs ca vor avea de invatat multe lucruri interesante si utile.

IRIMIA D. PETRICA Profesor pentru invatamant primar - Scoala Gimnaziala Cochirleanca, localitatea Cochirleanca, judetul Buzau September 17, 2013

Cursul parcurs imi va fi util in activitatea mea didactica, deoarece in ziua de astazi ne confruntam cu tot mai multe cazuri de copii cu autism. Am aflat care sunt etapele programelor terapeutice, in ce ordine se lucreaza si care sunt cele mai bune strategii de lucru. In conceptia mea cursul si-a atins toate obiectivele propuse, imbinand armonios aspectele teoretice cu cele practice (de aplicare a tehnicilor prezentate).

Voda Iulia Profesor Psihopedagog - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva ,,Maria Montessori" - Constanta July 1, 2014

Am dorit sa particip la cursul de Autism pentru ca la scoala noastra vin din ce in ce mai multi copii cu autism, deci este necesar sa stiu sa lucrez cu ei. Am aflat aici multe lucruri interesante despre autism si manifestarile lui. Faptul ca s-au facut ore concrete (demonstratiile) cu copiii cu autism a contat mult in intelegerea lucrului cu acesti copii. Filmele si materialele folosite la curs au fost foarte interesante. Cursul a fost foarte util, pentru ca am putut folosi lucrurile invatate in activitatea mea cu acesti copii – fiind primul an cand lucrez cu copii cu autism. Atmosfera de la curs a fost placuta, interesanta si de fiecare data am invatat ceva. Cartile care ne-au fost prezentate au fost interesante si constituie un indrumar pentru noi. Multumim profesorilor care ne-au indrumat.

ZSEMBERA EVA ANDREA Profesor Psihopedagog - Centrul Scolar Pentru Educatie Incluziva Nr. 1 Targu Mures, Judet Mures August 4, 2015

Ma bucur ca am avut ocazia de a participa la acest curs “Tehnici moderne de interventie in autism si sindromul Down” Chiar a fost un curs foarte instructiv de care aveam nevoie. Am aflat multe informatii privind evaluarea, diagnoza si modalitati practice de interventie in autism. As fi dorit sa fie mai multe demonstratii practice cu copii cu autism (si cu cursantii).
Va multumesc!

Stoica Adina Profesor logoped - Slobozia July 21, 2013

Aici am invatat sa lucrez practic, secvential, cu cei diagnosticati cu autism, sa fac echipa cu parintii si cadrele didactice. Cursurile sunt extraordinare pentru specialisti, cadre didactice, parinti. Sunt fericiata ca am avut aceasta oportunitate si-l recomand tuturor celor care lucreaza cu persoane diagnosticate cu autism. Informatia primita la aceste cursuri este valoroasa, de calitate; aplicand metoda ABA, rezultatele sunt remarcabile.

Eliza Jinga Educator - C.S.C.Dificultate Campulung July 21, 2013

Un curs interesant, cu o prezentare buna a tehnicilor de lucru. Tehnicile prezentate de D-nul Tudor Mitasov, pentru lucrul cu persoanele autiste, sunt de un inalt profesionalism. As dori sa mentionez ca aceste tehnici prind foarte bine si la persoanele nonautiste. Multumiri organizatorilor!

Aurora Brenoaia Profesor Invatamant Prescolar - Gradinita cu Program Normal Rm. Valcea June 2, 2013

“Cand mergi la un curs de formare te-astepti ca profesorul sa-ti vorbeasca cu un aer de superioritate folosind termeni pe care nu-i intelegi. Exista si exceptia care nu confirma regula : cursul de autism desfasurat de domnul prof. Mitasov. Dovedindu-se un bun pedagog , domnul Mitasov a deschis “drumul spre integrare”

ACHILARITEI MARIA PROFESOR ITINERANT/DE SPRIJIN - LICEUL TEHNOLOGIC SPECIAL ,, SF. STELIAN” BOTOSANI January 10, 2014

,,Omul nu poate deveni om decat daca este educat,, ( COMENIUS).
Prin acest curs am invatat ca orice poate fi inteles chiar si ce consideram ca-mi este imposibil adica ,,lumea misterioasa a celor cu autism”.
Lucrez cu elevi care au diverse deficiente si in cadrul acestor module am aflat multe informatii despre copilul/adultul cu autism, despre terapiile comportamentale si modalitatile de lucru adecvate acestor copii.
Multumesc domnului Mitasov pentru efortul depus si daruirea cu care s-a implicat in predarea acestui curs.

Pasinciuc Carmen- Iuliana Profesor itinerant - Centrul Scolar de Educatie Incluziva Falticeni, Suceava April 3, 2015

Cursul d-lui Mitasov e o imbinare reusita intre practica si teorie, te informeaza si in acelasi timp te formeaza  cu un bagaj  imens de cunostinte despre autism si  persoanele cu autism, te ajuta sa ii intelegi  si sa te intelegi .  Felicitari pentru profesionalismul d-lui profesor  Tudor Mitasov si al celorlalti profesori care au predat in cadrul cursului.

Kork Izabella Profesor educator - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva nr 2, Targu Mures July 25, 2015

Acest curs m-a ajutat mult in munca mea cu copii cu autism. Am invatat multe de la domnul profesor Mitasov, despre cum sa ma comport, cum sa-i invat, sa le dezvolt autonomia personala. Acum totul este mai clar, stiu cum sa-i abordez, stiu metodele de lucru adecvate pentru ei. Teoria cat si practica au fost foarte ajutatoare si folositoare pentru mine. Multumesc.

Musatoiu Carmen Logoped - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva ( C.S.E.I.) Negresti, judetul Vaslui July 21, 2013

Cursul sustinut de d-l lector Tudor Mitasov m-a facut sa inteleg faptul ca piesa importanta in lucrul cu copilul autist este atitudinea – aceasta trebuie adoptata atat in relatia cu copilul cat si cu familia acestuia. Demonstratiile practice m-au convins ca se poate lucra eficient si constructiv daca se cunosc bine elementele de teorie si daca stim sa abordam corect fiecare copil autist in mod individual prin programe personalizate. Un bun terapeut ia in calcul unicitatea fiecarui copil in parte si o trateaza ca atare. Doar asta ne garanteaza succesul in lucrul cu copiii autisti.

Ciulica Florentina Mihaela Profesor logoped - Scoala M.R.Paraschivescu, Zimnicea June 2, 2013

Cursul de autism a fost foarte util, deoarece a continut explicatii foarte clare, exemple si modalitati concrete de lucru pentru copiii cu autism.

Giurgea Daniela Profesor psihopedagog - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva "Elena Doamna" Focsani June 2, 2013

Am participat cu multa placere si curiozitate la acest curs, am aflat multe informatii privind evaluarea, diagnoza si diagnosticul diferential  precum si modalitati practice de interventie in autism, toate acestea fiindu-mi utile in activitatea profesionala. Ma bucur ca a fost organizat un astfel de curs in orasul nsotru, ca formatorii sunt de un inalt profesionalism, locatia fiind foarte potrivita. Va multumesc si doresc tuturor succes !

Judele Camelia- Simona Pedagog - Societatea de binefacere DIAKONIA Fagaras June 2, 2013

A dobandi cunostinte nu este un scop in sine, ci doar un mijloc de a-ti atinge scopul. Cunostinta fara nici un scop este o unealta distrugatoare. Multumesc pentru noile cunostinte, prin care imi voi atinge scopul.

Mia Dragoi Profesor Invatamant Preprimar - Fetesti-Ialomita July 23, 2013

“Dumnezeu ne-a creat pe toti, fiecare intr-un mod unic sa ne completam unul pe celalalt”.
Achizitiile de pana acum imi vor completa abilitatile dobandite in cariera didactica pe un nou traiect. Multumiri domnului Mitasov care m-a invatat sa observ cu adevarat minti derutate din jurul meu. Percep altfel lumea.

Ujfalvi Zsofia Profesor psihopedagog - C.S.E.I. nr.2 Tg-Mures August 4, 2015

Consider ca am avut ocazia sa particip la un curs foarte bine structurat si intr-adevar de folos, pe parcursul caruia nu am beneficiat  numai de o instruire teoretica, ci mai mult, de una, care imbina cu succes teoria cu practica. Multumesc  pentru prilejul de a invata de la un psihoterapeut, D-l Mitasov, cu o experienta extraordinara in domeniul autismului si al educarii copiilor cu CES.

Cristina Tanase Profesor de sprijin - C.S.E.I. Alexandria June 2, 2013

Acest curs mi-a oferit sansa de a invata metode si tehnici noi de lucru in abordarea copiilor cu autism.

March 16, 2017

Am facut cea mai buna alegere sa particip la acest curs. M-a ajutat sa inteleg lumea copiilor cu autism. Urmand recomandarile si principiile, am reusit sa lucrez cu acesti copii si sa ii inteleg (avand doi copii, in clasa, diagnosticati cu AUTISM, iar unul cu tulburari grave de comportament).
Ii multumesc domnului Mitasov si recomand sa se tina aceste cursuri si in Bucuresti.
Felicitari!

Armangic Veronica Florentina,
Prof. pentru invatamantul primar
Scoala Gimanziala nr. 71, Sector 2
Bucuresti

February 16, 2018

Am avut parte de o experienta placuta,activitatea a fost antrenanta si abordarea dinamica.Cursul a fost foarte interesant si eficient.

Zeama Andreea-Ramona

Educator Specializat
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia copilului.
Buzau

Pauna V. Mihaela Maria Invatatoare C.S.E.I Babeni June 2, 2013

Cursul de autism mi-a oferit multe raspunsuri, fiind in primul an invatatoare. Mi-au fost de un real folos, metodele prezentate la curs, am invatat sa lucrez cu copilul autist.  Am folosit pictogramele care au dat rezultate.

Scutaru Violeta Liliana Profesor - Gradinita Speciala Falticeni April 24, 2015

Pot spune cu toata convingerea ca acest curs este singurul care  m-a luminat in ceea ce priveste  lumea unui copil autist . Acum pot spune ca imi este totul mai clar,  am mai mult curaj in abordarea modului de lucru, in alegerea metodelor prin care–i putem ajuta sa inteleaga modul de  ,,functionare  ”’ a lumii in care traim, sa-i ajutam sa-si castige locul cuvenit,  sa–i ajutam sa se bucure de viata .

Oancea Camelia Mihaela Profesor psihopedagog - CSEI,,ELENA DOAMNA,, FOCSANI July 21, 2013

Ma numesc Oancea Camelia Mihaela, profesor psihopedagog la CSEI ,,ELENA DOAMNA,, FOCSANI.
Participarea la acest curs mi-a dat sansa de a-mi aprofunda cunostintele in domeniul autismului, atat partea teoretica cat mai ales cea practica, fiindu-mi de un real folos in activitatile pe care le desfasor cu copiii.
Metodele si tehnicile folosite in terapiile prezentate la acest curs m-au ajutat sa inteleg mai bine problemele cu care se confrunta acesti copii si totodata sa descopar metode eficiente de colaborare atat cu copiii cat si cu parintii acestora.
Doresc sa va multumesc pentru ca am fost acceptata sa particip la acest curs.

Diaconescu Mihaela Educatoare - Gradinita cu Program Prelungit Nr.3 Slobozia, Fetesti September 30, 2013

In urma acestui curs nu am invatat doar sa lucram cu copilul autist.
Am invatat sa ne depasim limitele atat in viata noastra de zi cu zi cat si atunci cand lucram cu cei mici. Mi-am dorit foarte mult sa particip la acest curs pentru ca m-am lovit de acest diagnostic crud atunci cand am inceput sa lucrez cu copiii la o clasa normala. Am vrut sa stiu mai multe si asteptarile mi-au fost satisfacute in totalitate de cursurile urmate.
Va multumesc pentru tot ce ne-ati invatat si sper ca si celelalte colege sa aprecieze cat am apreciat eu aceste cursuri.

Checiches Alexandra Profesor-educator - Centrul Scolar Pentru Educatie Incluziva Satu Mare June 4, 2014

Un curs interesant, interactiv si util care mi-a clarificat si demonstrat foarte multe lucruri teoretice studiate de-a lungul facultatii. Am apreciat foarte mult demonstratiile la masa de lucru cu copiii, care ne-au oferit sansa de a vedea faptul ca, prin perseverenta si rabdare, metodele si tehnicile de lucru folosite pot duce la rezultate deosebite.

Axinte Eduard Preot - Mitropolia Moldovei si Bucovinei June 2, 2013

Participarea la cursul de autism ma facut sa inteleg mai bine modul in care trebuiesc ajutati semenii nostrii care au asemenea probleme pe care noi “cei normali “nu le intelegem. Rabdarea, perseverenta si dorinta de a ajuta sunt printre cerintele de baza ale terapeutului.

November 19, 2017

Cursul a fost foarte instructiv si plin de exemple concrete si aplicate în activitatea cu autiștii. Mulțumesc pentru informațiile detaliate si noutățile prezentate.

Dan Silic-Adrian

Profesor psihopedagog, SAM Tichilești, Jud. Brăila

Diaconu Vasilica Profesor psihopedagogie speciala - SAM "PP Neveanu" Galati July 21, 2013

Acest curs este un pas foarte important din multitudinea de pasi necesari pentru o buna pregatire de specialitate.

Manole Diana Educatoare - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva - Alexandria , judetul Teleorman June 2, 2013

Un curs extraordinar, care mi-a oferit posibilitatea de a afla mai multe informatii despre persoanele cu autism.

Slobozeanu Sanda Asistent personal - Primaria Fetesti June 2, 2013

La acest curs am primit raspunsuri la intrebari care ma framantau si solutii la unele probleme comportamentale ale copilului meu. Acest lucru imi da putere sa merg mai departe si hotarare de a face ce trebuie. Va multumesc ca ne sunteti alaturi.

Rusu Madalina Cristina Profesor consilier - Liceul Teoretic Zimnicea June 2, 2013

Am urmat cursul de autism. A fost bine organizat si mi-a placut foarte mult. A fost activ si am aflat multe lucruri despre ce este autismul, cum se manifesta si mai ales care sunt terapiile comportamentale utilizate. Profesorul Mitasov ne-a captat atentia pe parcursul orelor astfel incat parca nici nu stiu cand treceau.

Maria Tutulan Prof.psihopedagog - CSEI Buzau September 30, 2013

Sunt profesor psihopedagog la o clasa cu copii autisti. Progresul zilnic al copiilor de la clasa, chiar daca pentru cei din exterior infim uneori, este o certitudine pentru mine ca acestia se pot dezvolta si ca noi, specialistii, alaturi de parinti, putem sa-i ajutam.
Multumesc domnului prof. Tudor Mitasov ca a fost mentorul nostrul pe parcursul acestui curs si ne-a oferit informatii de care aveam nevoie, ne-a facut sa intelegem lumea acestor copii speciali, care evident au nevoie de persoane care sa-i inteleaga si sa-i ajute. Ma bucur ca am avut sansa de a participa la acest curs, iar pentru mine este doar un punct de pornire in descoperirea acestei lumi a autistilor. Totodata, la acest curs am cunoscut persoane minunate, care au insemnat si vor insemna mult pentru mine, ca om in primul rand, si ca profesor.

March 16, 2017

Mă numesc Rusu Paraschiva, sunt profesor psihopedagog la CSEI Sf. Andrei, Gura Humorului, cu o vechime în învăţământ de 6 ani.

Deşi am lucrat cu copii cu autism, mărturisesc că acest curs a venit întocmai atunci am fost pregătită să înţeleg şi să  fac conexiuni între teorie şi practică, este un privilegiu faptul că a-ţi venit la noi în şcoală şi nu a trebuit să ne deplasăm noi.

Mi-a plăcut foarte mult că s-a lucrat practic pe copii, ceea ce m-a facut pe mine să văd un model de lucru profesionist, model pe care încerc să-l copiez şi eu pentru rezultate mai bune.

Toate informaţiile pe care mi le-am însişit la acest curs reprezintă un plus pentru activitatea mea didactică. Ajunsă la finalul cursului, deja văd o schimbare între modalitatea mea de lucru cu această categorie de copii, o legătură mai strânsă între mine şi copiii de la clasă, într-un cuvânt am reuşit să organizez mai bine terapia de la cabinet, datorită acestui curs, datorită dumneavoastră… Eu vă mulţumesc pentru că realizaţi acest curs şi ne daţi prilejul să învăţăm lucruri noi.

Ion Marilena Profesor psihopedagog - C.S.E.I. Alexandria June 2, 2013

Prin varietatea metodelor si a tehnicilor de lucru cu persoanele autiste acest curs este esential in pregatirea profesionala a specialistilor din domeniu.

Rusu Saftica Profesor psihopedagogie speciala - Scoala Gimnaziala Speciala "Constantin Paunescu" Tecuci January 10, 2014

Asteptam de mult un astfel  de curs avand in vedere ca lucrez cu copii cu tulburari de spectru autist. Un curs interesant, bine structurat si prezentat corespunzator. Participarea la acest curs m-a ajutat sa imi completez imaginea de ansamblu despre autism si m-a ajutat la dezvoltarea si insusirea tehnicilor si metodelor de lucru privind terapiile specifice pentru copiii cu astfel de dizabilitati. Un mare plus al acestui curs este ca nu a continut doar parti teoretice ci au fost si multe demonstratii practice pe copii cu autism ceea ce a dus la o buna aprofundare a tehnicilor de lucru.

Dobrenoiu Valerica Profesor - Centrul de Educatie Incluziva "Maria Montessori", Constanta May 29, 2014

Un curs interesant si foarte util, care ofera informatii si tehnici cu aplicabilitate practica.

Violeta Bobotan June 2, 2013

Imi exprim si eu bucuria participarii la acest curs, unde mi-am consolidat cunostintele despre aceasta lume.

Poting Alina Profesor consilier - C.J.R.A.E. Alexandria June 2, 2013

Consider ca acest curs este foarte util tuturor celor care lucreaza cu copii cu autism. Exemplele concrete de interventie au demonstrat ca se pot obtine progrese cu orice copil daca programul este individualizat, in functie de nevoile fiecaruia. Felicitari celor care au initiat aceste cursuri, transmitand si altora din experienta lor!

Boeriu Georgiana Psihopedagog Centrul de recuperare si reabilitare a persoanelor cu handicap-CANAAN- Sercaia June 2, 2013

Ma bucur ca am avut ocazia sa iau parte la acest curs de perfectionare. Este un curs de mare folos pentru oricine intra in contact cu copii cu dizabilitati pentru ca se pune accentul pe practica si nu pe memorarea mecanica.

Cotuna Natalia Profesor invatamantul prescolar - Gradinita Nr. 20 Oradea, Grupe speciale June 2, 2013

Este singurul curs de autism la care am vazut demonstratii cu copii, iar pe parcursul desfasurarii cursului am primit solutii concrete la problemele cu care ne confruntam la grupa. Credibilitatea cursului a fost asigurata de experienta vasta a domnului profesor.

May 21, 2018

Am participat la cursul de autism. Mi-a plăcut…știți de ce? Totul a fost nou. A fost o provocare unde ai ce învăța. Aș fi vrut să văd mai multe ore de practică, dar voi merge la cursuri oriunde vor fi ținute de domnul profesor.   Îi mulțumesc pentru răbdarea pe care a avut-o cu noi.
Adrian Elena Sabina
București
Facultatea de Limbi Străine

Diana Sav Psihopedagog - Lic.pt. Def.de Vedere Cluj-Napoca June 2, 2013

Acum, la final, pot spune cu convingere: s-a sfarsit unul dintre putinele cursuri de inalta calitate si utilitate. Un curs excelent… de mare valoare practica, atat pentru specialisti cat si pentru parinti. Am invatat ca “obisnuinta”, “repetitia” si “incepe cu inceputul”, trebuiesc aplicate cat mai devreme, ca sa obtii rezultate.

Stoicescu Irina Profesor psihopedagog - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva nr.2 Comanesti July 21, 2013

Participand la cursurile organizate de domnul profesor Mitasov, veti putea descoperi si intelege multe din tainele unei lumi diferite – aceea a copiilor cu autism. Cursurile, abordate cu rigurozitate si profesionalism, prezinta concret etapele ce trebuie urmate in activitatile terapeutice cu copiii cu autism, avand la baza principiul secventializarii – un principiu sine qua non in derularea acestora.
Un ghid de lucru util atat pentru parinti, dar mai ales pentru specialisti.

Read previous post:
Marturii

Cadre didactice  Media Psihologi Directori Presedinti Parinti  

Close